• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.Plazinić

21.05.2016

11:37

BIVŠI AS KLUBA IZ HUMSKE OTVORIO KARTE! Bjeković: U utorak preuzimam Partizan!

Partizan

BIVŠI AS KLUBA IZ HUMSKE OTVORIO KARTE! Bjeković: U utorak preuzimam Partizan!

Podeli vest

Nenad Bjeković ubeđen u trijumf na izbornoj Skupštini FK Partizan. Da nisam siguran u pobedu, ne bih se ni kandidovao za predsednika, poručio je on

Ubeđen sam da ću od utorka biti prvi čovek mog Partizana, poručio je juče (petak) legendarni fudbaler crno-belih Nenad Bjeković. Bivši funkcioner i fudbaler Partizana sinoć je na humanitarnoj večeri

Partizanove fondacije "Grobari za nas" u hotelu "Beograd" u Čačku prvi put zvanično saopštio da će biti kandidat za predsednika tog kluba.

Kokeza i Muslin ulivaju nadu

Bjeković je ocenio da je situacija loša i u nacionalnom timu Srbije, istakavši da, kako se radi, rezultati i ne mogu da budu bolji. Ipak, očekuje bolje dane u budućnosti posle dolaska Slaviše Kokeze na čelo FSS i Slavoljuba Muslina na mesto selektora.
- Nova i sveža krv u FSS i novi selektor ulivaju nadu da će biti bolje nego do sada. Zalagaćemo se i za fer odnose između večitih rivala, koji sada nisu na zavidnom nivou - rekao je Bjeković.

Izborna sednica Skupštine Partizana biće održana 24. maja u sportskom centru "Zemunelo". Bjekovićev protivkandidat biće Ivan Ćurković, koga podržava Žarko Zečević i aktuelno rukovodstvo FK Partizan.

Odlična prilika

Bjeković tvrdi da će na sednici Skupštine imati sigurnih 38 glasova od 65 delegata. On je naglasio da mu je izuzetno drago što je baš u Čačku otvorio karte.

- Nije mogla biti lepša prilika da saopštim da sam prihvatio kandidaturu za predsednika FK Partizan od ove večeras. Drago mi je što sam to uradio u ovakvom ambijentu - izjavio je Nenad Bjeković.

NEBOJŠA VUČIĆEVIĆ UŠKE ZA INFORMER: Samo Nenad Bjeković može da spasi Partizan!

(VIDEO) CRNO-BELO SLAVLJE! Humanitarno veče fondacije "Grobari za nas"

Na pitanje šta se to dogodilo sa klubom koji je dominirao dugi niz godina, Bjeković je rekao da će se o tome svakako razgovarati kada bude na funkciji predsednika kluba.

- O tome ćemo razgovarati posle utorka. Ja samo znam da verujem ljudima koji su u timu sa mnom i da ćemo sve što je bilo loše popraviti i vratiti Partizan tamo gde mu je mesto, da opet bude perjanica srpskog fudbala - istakao je Bjeković.

Šoškić: Partizan nije miljenik države

Legendarni golman Partizana MIlutin Šoškić smatra da crno-beli nisu miljenik države.

- Nismo ljubimci naše vlade. Nismo. Niti imamo ljude u vladi. Dok je bio Žarko Zečević tu, čekao je po tri sata ispred vrata Borisa Tadića, za koga se priča da je Partizanovac, samo za potpis da dobijemo stadion. Imali smo i sponzore i novac, ali nije želeo da potpiše.

Bjeković sinoć u Čačku nije želeo da otkriva šta će predstavljati njegov program rada ukoliko postane prvi čovek crno-belih, rekavši da će ga izneti u utorak uveče.

Podrška legendi

- Dovoljno je ovo što sam do sada rekao. Zahvalan sam ljudima koji me podržavaju i koji stoje iza mene. O tome ko će biti moji najbliži saradnici znaće se u utorak. Navijačima obećavam da ću učiniti sve da ih vratimo na tribine, da ne bude 800 ili 1.000 ljudi na stadionu - rekao je Bjeković.

Podršku kandidaturi Nenada Bjekovića sinoć su svojim prisustvom u Čačku potvrdili proslavljeni košarkaš Nikola Peković, Aleksandar Šoštar, Vlada Vujasinović, Momčilo Vukotić, Saša Ilić, Aleksandar Blagojević, Nenad Raković, Željko Perkunić, kao i mnogi drugi poznati fudbaleri, vaterpolisti i rukometaši.

BJEKOVIĆ ZGROŽEN OPTUŽBAMA: Ne stojimo iza napada na Miloša Vazuru!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovan

pre 7 godina

ma boris se ti za tvoj dzep kao i svi ostali i vazna ti je fotelja ajde bre nemoj da pricas,ja sam grobar ceo zivot ali svi kao i ti su isti

vasa

pre 7 godina

Fin gospodin, znam coveka. Salim se naravno. Daleko mu lepa kuca.

pettar

pre 7 godina

Bravo sa pet reči si opisao sve o ovom liku i dešavanjima u Partizanu. On već zna i koliko sigurnih glasova ima. Znači... priprema teren on odavno a videli smo i kako...

Amater

pre 7 godina

Sta reci o ovom coveku sem da zraci postenjem,slika je vise od reci.

Sale

pre 7 godina

Pa šta bi ono pre par godina, jedva ga grobari oterali kad evo njega opet iz naftalina. Mora da je ponestalo šuške u slamarici. Oćemo opet za koju godinu onu staru... Bjeko odlazi, Bjeko odlazi, Bjeko odlazi, Bjeko ooodlazi!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija