• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

31.08.2016

09:02

RADOVIĆ NA RASTANKU: Ovo nije Partizan koji pamtim!

Partizan

RADOVIĆ NA RASTANKU: Ovo nije Partizan koji pamtim!

Podeli vest

Posle samo tri meseca, razočaran i ljut, Miroslav Radović je napustio Partizan i vratio se u Legiju iz Varšave, a na rastanku je rekao da današnji klub iz Humske 1 nema veze sa onim od pre 10 godina, u kojem je ponikao

 

 

Radović je otišao ogorčen, jer ga je aktuelna uprava na perfidne načine optužila da je glavni krivac za posrtanje Partizana na početku nove sezone.

Nisam klinac da bi se bilo ko igrao sa mnom... Sigurno je bilo čudno što se odjednom stvara slika o meni kao o jednom od glavnih kirvaca što Partizan nije ušao u Ligu Evrope i što je loše počeo prvenstvo... To etiketiranje bilo je jako ružno, ali ja svakog mogu da pogledam u oči i kažem: ’Vratio sam se u Partizan jer mi je dao sve" - rekao je Radović za Žurnal.

On je istakao da nikad nije bio nečiji "čovek", već da se u Partizan vratio zbog želje da završi karijeru u klubu u kojem je i počeo.

Došao sam u Partizan ne zbog Bjekovića, Ćurkovića ili nekog trećeg, nego zbog kluba za koji sam emotivno vezan... Možda je bolje da ne pričam ništa jer Partizan zaista puno volim, iako je evidentno da to više nije onaj klub kakav je nekad bio. Letos sam po odlasku iz Olimpije, pored ponuda Legije i Videotona, izabrao Partizan. Sam sam birao - rekao je Miroslav Radović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 7 godina

Slažem se, ali ni ovo nije Radović kojeg pamtim !

Goran V

pre 7 godina

Bez želje da vredjam sa ovom formom Radović nebi bio pojačanje ni za OFK Žarkovo.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija