• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

18.11.2016

10:45

VAZURA OTKRIVA PLAN CRNO-BELIH: Zaradićemo na zimu 4.000.000€!

Partizan

VAZURA OTKRIVA PLAN CRNO-BELIH: Zaradićemo na zimu 4.000.000€!

Podeli vest

Miloš Vazura otkriva da u Partizanu planiraju da od prodaje dvojice, trojice igrača zarade barem četiri miliona u januarskom prelaznom roku, ali ne otkriva koji igrači imaju dozvolu da napuste klub

Klub iz Humske sigurno će u januaru napustiti nekoliko igrača, ali Vazura ne otkriva koji će pojedinci dobiti zeleno svetlo da pronađu inostrani angažman.

Pretpostavlja se da bi u neki od boljih evropskih klubova mogli da se presele mladi reprezentativac Nemanja Mihajlović, napadači Uroš Đurđević i Dušan Vlahović, a možda i štoper Nikola Milenković, za kojeg je zainteresovano nekoliko klubova.

Koji igrači će otići, koji će dobiti dozvolu da napuste Partizan, to nije pitanje za mene već za sportski sektor

Miloš Vazura, generalni direktor Partizana

Vazura tvrdi da crno-beli neće morati da vuku za rukav druge klubove da bi prodali igrače, već je situacija obrnuta.

- Plan nam je da u sledećem prelaznom roku zaradimo oko četiri miliona evra. Time bismo bili zadovoljni. To ne znači da ćemo juriti da prodamo nekoga, već smatramo da možemo i da je realno da dođemo do te cifre - kaže Vazura i dodaje:

- Koji igrači će otići, koji će dobiti dozvolu da napuste Partizan, to nije pitanje za mene već za sportski sektor. U vezi s prelaznim rokom pitaju se sportski direktor Ivica Iliev i trener Marko Nikolić, a moj deo je finalizacija posla - poručio je generalni direktor kluba iz Humske.

Partizan u ovom trenutku ima nekoliko igrača na kojima može ozbiljno da zaradi, ali jasno je da nisu svi na prodaju. Visoku cenu na tržištu ima Dušan Vlahović, iako nema zapaženu minutažu u seniorskom timu, ali za njega su zainteresovani Juventus, PSŽ i Anderleht. Letos se spekulisalo da vredi barem pet miliona evra.

Srpski vicešampion navodno je u maju odbio četiri miliona evra od Anderlehta za Nemanju Mihajlovića, a sigurno da je cena znatno porasla Urošu Đurđeviću, Leonardu i Nikoli Milenkoviću, koji su među najboljim igračima crno-belih ove sezone.

PARTIZAN SE SPREMA ZA ZIMU! Iliev: Neće biti rasprodaje, štoper prioritet! 

TITULA I GOL ZVEZDI, PA RASTANAK! Milenković: Rano je za priču o Juventusu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija