• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2017

12:19

VUČELIĆ I ILIEV GRME: A, šta ćemo ako je sudijska greška odlučila prvenstvo!?

Partizan

VUČELIĆ I ILIEV GRME: A, šta ćemo ako je sudijska greška odlučila prvenstvo!?

Podeli vest

Čelnici Partizana Milorad Vučelić i Ivica Iliev nisu mogli da se pomire posle 153. večitog derbija (1:1) sa kardinalnom sudijskom greškom, kojom je priznat neregularni gol Crvene zvezde i pitaju se šta će se desiti ako se ispostavi da je tom odlukom rešeno pitanje prvaka

Predsednik Partizana Milorad Vučelić naglasio je da je derbi bio lak za suđenje, a da se i pored toga arbitar Majo Vujović propisno obrukao.

- Žao mi je što Partizan nije pobedio, jer je bio objektivno bolji tim. Utakmica je bila fer, nije bila teška za suđenje i zato je sudijska greška velika. Kolosalna. Kardinalna. I zato ne mogu da je prećutim. Lopta je bila 30-40 centimetara u gol-autu i Vujović je to morao da vidi. Biće tužno ako se ispostavi da je ovaj propust arbitra rešio prvenstvo - naglasio je Vučelić u razgovoru za klupsku televiziju.

Nikolić je majstor

Direktor Partizana Ivica Iliev posebno je naglasio učinak trenera Marka Nikolića posle derbija.
- Ovo je njegov četvrti derbi i prvi remi posle tri pobede. On je majstor za ove utakmice i ovu je izdominirao taktičkim zamislima - istakao je Iliev.

Prvi čovek crno-belih je istakao da oni u klubu nisu znali da su se pred derbi promenila pravila igre.

- Da smo znali da se gol-aut više ne sudi, mi bismo se na vreme prilagodili tome! Da je situacija bila sporna, u smislu da li je bio penal ili ofsajd, što je često diskutabilno, uzdržao bih se od komentara. Ali, ovde ništa nije sporno, gol je potpuno neregularan - izričit je Vučelić.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev istakao je posle meča da su mu pomešana osećanja, jer ne može da se pomiri s tim da su sudije ponovo oštetile njegov tim.

- Greške se dešavaju, ali prečesto protiv Partizana! To mi se dešavalo i kao igraču. Bilo je propusta i na štetu rivala, ali nikad u moju korist. Da budem precizan, ovakva greška sudija, na ovom nivuo je neozbiljna! To nije fer - naglasio je Ivica Iliev.

On je, s druge strane, prezadovoljan reakcijom igrača posle gola i igrom tima u većem delu utakmice.

- Kada se primi ovakav gol, to negativno utiče na psihu igrača, jer imate onda saznanje da šta god uradite na terenu, to neko može da obezvredi. Reakcija u drugom poluvremenu, kao i igra na početku utakmice, su bili izvanredni. Bili smo bolji, to je definitivni utisak - istakao je Iliev. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
NOLAN SMIT

pre 7 godina

NEĆEMO NIŠTA SRAMNA TUĐMANOVA BAGRO, ŠTO STE KRALI KRALI STE. \n

ćela

pre 7 godina

Što ne komentarišete gol rukom , Đurđevića ??? Šta ako je to odlučilo prvenstvo, licemeri ???? Kukumavčete godinama i samo tako uspevate da prikrijete svoje slabosti i odluke sudija u vašu korist !!!!

Gogi

pre 7 godina

A nesuđeni penali za rad protiv vas su u redu i ne utiču na ishod prvenstva pa onakav dosuđeni za vas protiv Borca i taj ne utiče na prvenstvo? Da je suđenje bilo objetivno vi bi ste u derbi ušli sa minus 10 ali eto u ta dva slučaja sudije su pogrešile a u ovom su vas pokrale,koje licemerstvo da je to neverovatno...\n

red army

pre 7 godina

kukajte, kad je bio Tole na vlasto, onda je bilo sve uredu,licemeri jedni....

Amater

pre 7 godina

SMESNI STE,GOL NIJE REGULARAN ALI DA STE VI CISTI TO NEMOZETE DA TVRDITE JER SAM MNOGE VASE UTAKMICE GLADAO GDE SU VAM SUDIJE POMAGALE.

FKCZ

pre 7 godina

MA SRAM TE BRE BILO zagrepčanine, DALIS STE GOL RUKOM POSLE FAULA U NAPADU, A EVERTONU SE CEO MEČ PREŠTAJU DIVLJAČKI PROTESTI I PROVOKACIJE NAD PROTIVNIČKIM FUDBALERIMA!!!

ZAGOR

pre 7 godina

Gol nije regularan to je u redu ali ko kaže da bi vi pobijedili na kraju možda bi se drukcije igralo i vi ste dosta puta pobijedili zahvaljujući sudcima ali to je prošlost pa se ne spominje.

Arsić

pre 7 godina

Sramna izjava da je Partizan objektivno bio bolji. Koju su to utakmicu gledali ova dvojica. Sraman je nastup Partizana kojem Zvezda pre utakmice beži 6 bodova. Pa valjda su trebali da igraju ofanzivno na pobedu. Posle ovakve grozne utakmice gledamo Barselona - Selta i tu vidimo gde je naš fudbal. Ponavljam ova dvojica i njima slični - napolje i fudbala.\n

pero

pre 7 godina

Kakav fudbal igrate i jedni i drugi sramota vas je zvati fudbalski klubovi i fudbaleri.Da li ste Vucelicu i vi i oni i Zvezde svesni da to ne lici ninasta.Sramota.\n

bivsi delija

pre 7 godina

Nikada vise sa ovakvom cz koja namesta i otima .Gotovo.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija