• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.G.

12.06.2017

10:06

(FOTO) ŠAMPION POČEO PRIPREME! Đukić: Velike su šanse da ostanu Leonardo i Đurđević!

Partizan

(FOTO) ŠAMPION POČEO PRIPREME! Đukić: Velike su šanse da ostanu Leonardo i Đurđević!

Podeli vest

Fudbalski šampion Srbije Partizan počeo je danas, prozivkom u 10 časova, pripreme za novu sezonu. Umesto Marka Nikolića, koji je otišao u Videoton, ekipu je na prvi trening izveo novi trener Miroslav Đukić

 

 

Na prozivku javili su se gotovo svi igrači iz prošle sezone, osim Nikole Milenkovića, koji je prešao u Fiorentinu i Leonarda, koji je dobio produženi odmor.

Opravdano su odsutni Uroš Đurđević, Nemanja Kosović, Marko Janković i Mohamed El Munir, koji su sa svojim reprezentacijama.

Igračima se prvo obratio predsednik kluba Milorad Vučelić i najpre im čestitao osvajanje duple krune u prošloj sezoni. 

Šansa za klince

Sudeći po spisku igrača koji je objavljen na prozivci, šansu na pripremama dobiće i grupa mladih igrača: štoper Strahinja Bošnjak, vezisti Jovan Nišić, Armin Đerlek i Veljko Birmančević, krilni napadači Strahinja Jovanović i Jovan Kokir, kao i napadači Lazar Vujanić, Sava Petrov i Đorđe Jovanović (napad).

- Pre nama je izazov, evropska takmičenja. Želimo da sa novim trenerom Miroslavom Đukićem zauzmemo svoje mesto u Evropi. Mi iz uprave ćemo biti uz vas i kada pobeđujete i kada ne bude tako. Uzdamo se u vas i nadamo se da ćete nastaviti pobednički niz. Napred Partizana - poručio je Vučelić.

Starsportphoto©

 

 

 

 

 

 

Sportski direktor Ivica Iliev je rekao igračima da ne voli mnogo da priča, pa je samo u kratkim crtama rekao šta od njih očekuje u narednoj sezoni.

- Verujem da možemo da napravimo veliki iskorak u Evropi. Pokazali smo da imamo pobednički mentalitet, izuzetno verujemo u vas, mi, navijači i cela javnost. Želimo još bolju sezonu nego što je bila - rekao je Iliev.

Starsportphoto©

Novi trener Partizana Miroslav Đukić je istakao da "parni valjak" i pored velikih uspeha iz prošle sezone ne može da stane i da mora da nastavi da dominira.

- Moramo jače, bolje, snažnije. To zahteva armija naših navijača. Prvi cilj je Evropa, da stvorimo evropski Partizan, koji će igrati ozbiljno u Evropi. Smatram da je pred nama lepa sezona u kojoj treba da damo sve od sebe da bismo ostvarili ciljeve - istakao je Đukić.

On je dodao da su velike šanse da Uroš Đurđević i Leonardo ostanu u Partizanu.

- Svesni su da je pred nama Liga šampiona i da svi idemo na više ako napravimo dobar rezultat. Ako ne izbori Ligu šampiona, Partizan mora da ispuni ekonomski plan i proda najbolje igrače - rekao je trener crno-belih.

Informer

Đukić je naveo da je prezadovoljan koje igrače ima na raspolaganju i dodao da će iz postojećeg kadra pokušati da izvuče maksimum, ali da će se Partizan pojačati ako se pojavi mogućnost za to.

- Nadovezujemo se, neće biti nikakvih rezova i drastičnih promena jer bi bilo suludo da pravimo novu ekipu, ako imamo onu koja je osvojila duplu krunu. Ekipa se odlično takmičila, a pokušaćemo da budemo još bolji - rekao je Đukić i dodao da Lazar Ćirković može mnogo i da je najozbiljnije rešenje za poziciju štopera.

Fudbaleri Partizana će u Beogradu boraviti do srede, kada će otputovati na Zlatibor, gde će biti osam dana. Posle dva dana odmora otići će u Sloveniju.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija