• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.07.2017

22:01

TRENER BUDUĆNOSTI: Partizan je favorit, ali ne plašimo se!

Partizan

TRENER BUDUĆNOSTI: Partizan je favorit, ali ne plašimo se!

Podeli vest

Trener fudbalskog kluba Budućnost Dragan Kažić rekao je da njegovi igrači nisu opterećeni i da nemaju šta da izgube u duelu s Partizanom

Prva utakmica između Partizana i Budućnosti igraće se u utorak od 20.45 u Beogradu.

- Mislim da će predstojeći dueli psihološki biti teži za Partizan. Neki od igrača crno-belih nisu imali odmor i tu vidim našu šansu. Nismo opterećeni prolazom, nemamo šta da izgubimo i Partizanu prepuštamo ulogu favorita - rekao je Kažić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Budućnost će se sastati sa Partizanom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Rivalstvo u staroj Jugoslaviji je bilo veliko i bilo je bitno da se pobede Crvena zvezda i Partizan

Dragan Kažić, trener Budućnosti

- Motivisani smo i spremni da damo sve od sebe i siguran sam da će igrači maksimalno da se bore za dres koji nose - istakao je trener crnogorskog kluba.

Kažić je naveo da je Partizan svakako kvalitetniji tim od Budućnosti.

- Mislim da je Partizan sjajna ekipa koja ima niz od 38 utakmica bez poraza, osvojenu duplu krunu i nije bilo velikih promena u sastavu. Imaju bolji timski i individualni kvalitet od nas - istakao je trener Podgoričana.

Po njegovim rečima, Budućnost svoju šansu vidi u revanšu, pred svojom publikom.

- Obe ekipe još nisu u dobroj formi jer je pripremni period u toku. Nama nedostaje više od pola igrača iz prošle sezone i ovo je idealna prilika da vidimo gde smo - naveo je on.

Upitan da li se od igrača Partizana više plaši Uroša Đurdjevića ili Leonarda, Kažić je kroz osmeh odgovorio: "Nikoga se ne plašim".

On je naveo da sve ekipe iz bivše Jugoslavije posebno motivisane protiv Crvene zvezde i Partizana i da imaju dodatni motiv.

- Rivalstvo u staroj Jugoslaviji je bilo veliko i bilo je bitno da se pobede Crvena zvezda i Partizan. Iako je tada fudbal bio mnogo bolji, mislim da će atmosfera biti sjajna i da će da pobedi fudbal - zaključio je Kažić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija