• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

28.07.2018

07:10

VUČELIĆ HTEO DA OTERA ĐUKIĆA, VAZURA GA SPASAO! Trener Partizana i sedmi put izbegao smenu!

Partizan

VUČELIĆ HTEO DA OTERA ĐUKIĆA, VAZURA GA SPASAO! Trener Partizana i sedmi put izbegao smenu!

Podeli vest

Miroslav Đukić je neuništiv! Trener fudbalera Partizana u petak je čak sedmi put izbegao smenu i od uprave kluba dobio podršku da nastavi da vodi posrnulog srpskog vicešampiona!

Čelnici crno-belih održali su u petak, dan posle blede igre i neubedljive pobede protiv Trakaija (1:0), sastanak na kojem su ponovo većali o statusu iskusnog stručnjaka. 

Na kraju su došli do zaključka da niti imaju koga da dovedu umesto Đukića, niti su spremni da mu isplate 400.000 evra za raskid ugovora. Problem bi bio i što bi i novom treneru trebalo dati platu od nekoliko stotina hiljada evra, a kasa u Humskoj je prazna...

Vučelić za smenu

Optimista
Ubeđen sam da ćemo proraditi onda kad svi budu mislili da smo otpisaniVladimir Stojković, fudbaler Partizana

Partizan je u četvrtak savladao litvanski Trakai 1:0 u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali igrao je očajno, zbog čega se ceo stadion okrenuo protiv Đukića. Šapčanin je od dolaska na klupu crno-belih prošlog leta preživeo šest već viđenih smena - na polusezoni, nakon poraza od Viktorije Plzenj, a zatim i posle poraza od Radničkog u Nišu, Crvene zvezde u derbiju, Čukaričkog u Kupu i na kraju prošle sezone, kada se podvlačila crta.
Prema rečima izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, u Partizanu nisu podlegli pritisku navijača, koji su u četvrtak iz sveg glasa poručili "Đukiću, odlazi".

- Deo čelnika Partizana bio je za smenu Đukića, a to je zahtevao i predsednik Milorad Vučelić, s kojim se Đukić "zakačio" na kraju prošle sezone. Ipak, mlađi deo uprave na čelu s Milošem Vazurom ubedio ga je da smena nije dobro rešenje. Niti ima trenera koji bi prihvatio da preuzme Partizan u ovom stanju, niti bi neko prihvatio da mu odmah nametnu plasman u Ligu Evrope i titulu kao primarne ciljeve. Na kraju, prepreka je i iznos od 400.000 evra koji treba da se plati treneru u slučaju otkaza, a sigurno bi i novi trener zahtevao veliku platu - objašnjava izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Protiv Vranjanaca u nedelju

Fudbaleri Partizana u nedelju (19.00 Arena sport 1) u Surdulici igraju meč 2. kola Superlige Srbije protiv novajlije u najvišem rangu Dinamo Vranja. Crno-beli će ponovo biti pod velikim pritiskom, pošto ako ne pobede rutinski, ponovo će biti na udaru navijača.
- Cilj u prvenstvu je titula. Nije prijatno bilo posle poraza u Surdulici od Radnika, ali bitno nam je da smo pobedili Trakai u Ligi Evrope. Želimo pobedu i u prvenstvu u nedelju - poručio je štoper Partizana Svetozar Marković.


O Đukićevom statusu razgovaralo se i u četvrtak uveče. Sastanak je nastavljen u petak i odlučeno je da smena trenera dva dana pre utakmice s Dinamom iz Vranja nije dobro rešenje.

- Krajnji stav uprave bio je da Đukić ostane, da se ne menja trener dva dana pre prvenstvene utakmice i šest dana pre revanš meča u Ligi Evrope. Pored toga, rukovodioci kluba nisu hteli ni da dozvole da trenera smenjuju navijači - zaključio je naš izvor.

Prisutan strah

Da nešto ne štima u Partizanu potvrdio je i golman Vladimir Stojković. On je posle meča izjavio da je ekipa u krizi, ali je i poručio da će iz nje izaći.

- Prisutan je strah zato što se igra na ispadanje. Ali izlazili smo i iz većih kriza. Mnogi su mislili da ćemo pobediti 10:0. Stojim pri tome da danas svi igraju fudbal, bez obzira što se ta rečenica često pominje. Ubeđen sam da ćemo proraditi onda kad svi budu mislili da smo otpisani - poručio je Vladimir Stojković.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad Culibrk

pre 5 godina

Kako bre nemate koga da fovedete. A Branko Ruznic?

nenad

pre 5 godina

Vucelicu budi uporan i imaces podrsku navijaca.Pusti tiVazuru oterajte i njega i sa njegovom platom lako resite dug prema Djukicu.On je vec bio na meti nasilnika pa je pobegao kao p...a a ostavio vozaca da strada kloni se takvih.Ima ljudi koji ce voditi Partizan bez ucena samo tako mozemo opet biti na nivou a mi ce mo se vratiti na tribine.

uros

pre 5 godina

Kada se malo šire pogleda koliko je Đukić da sada koštao Partizan,ona je 400.000,oo,smešna cifra.Toliko su prošle godine igrali loše(svaki igrač pojedinačno )da im je cena višestruko pala,čak ne mogu nikog da prodaju zbog toga.Prinuđeni su da prodaju Đoleta za pet puta manju cenu,samo da bi imali za preživljavanje.Tošić je bio opcija,ali se povredio.Nadali su se novcu od punog stadiona u tri utakmice,ali i to je zbog trenera propalo.Tako ispada da je Đukić najskuplji trener u istoriji Partizana,posredno je koštao preko deset miliona evra.

Boki

pre 5 godina

Hahababaab...kao vazura se pita nesto...pa on ni u wc ne ide bez dozvole vucelica

eho

pre 5 godina

Čudo od čovek G-din Vučelić se ama baš u sve razume.Kako bi bilo da se njegov dosadašnji rad stavi na ocenu javnosti.neuništiv je.

Mita

pre 5 godina

Ostavite Djuku bre. Covek nije nista kriv. Jos uvek su teske noge. Dolazi igra polako. Za svaki slucaj jel Kiza Milinkovic Slobodan???

plava cigra

pre 5 godina

Ati Nenade vrati se u prv razred kod uciteljice da pocnes da ucis gramatiku iz srpskog jezika!

Nenad

pre 5 godina

Proterati i Vazuru u paketu sa Djukicem i Ilijevom...

Znacovek

pre 5 godina

Ko je doveo Djukica nek mu isplati dugovanja pa obojica da zatvore vrata sa spoljne strane.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija