• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

04.09.2018

16:17

BOŽINOV SMENJUJE ILIEVA: Dajte Saši da bude sportski direktor!

Partizan

BOŽINOV SMENJUJE ILIEVA: Dajte Saši da bude sportski direktor!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana Valeri Božinov uključio se u akciju smenjivanja Ivice Ilieva sa mesta sportskog direktora i predložio svog kandidata za to mesto

Božinov je bio u loži na utakmici Partizan i Bačka, gde se sreo sa Sašom Ilićem, a kasnije je u razgovoru za Mocartsport istakao kapitena ekipe kao čoveka idealnog za funkciju u upravi kluba.

Svaki dan navijam i volim Partizan. Na primer, ako Saša Ilić prekine da igra fudbal, trebalo bi da bude sportski direktor. Da mu daju ozbilnu funkciju. Zaslužio je. Da bude glavni čovek za sport - poručio je Božinov.

On je istakao i da mu je čudno što Ilić ne igra utakmice kao protiv Bačke, koji je i dalje u stanju da reši jednim potezom. Pogotovo što se Partizan silno namučio i slavio samo sa 1:0.

Čudno mi je kad vidim da Saša ne igra u Partizanu! Na primer, ovakve utakmice kao što su protiv Bačke. Ma, Sale njih može žmureći da igra, samo da stoji, deli lopte i namešta golove. Ne znam kakav dogovor ima sa upravom i stručnim štabom, ali... Izvinite, ljudi, ko voli fudbal, razume ga i drag mu je Partizan, mora da pozove Ilića na teren. Bio bi greh da takav majstor, stručnjak za asistencije, završi karijeru - istakao je Valeri Božinov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija