• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2018

11:52

SUMI PROPAO TRANSFER U MAKABI! Izraelci odustali od Gvinejca jer je mentalno poremećen

Partizan

SUMI PROPAO TRANSFER U MAKABI! Izraelci odustali od Gvinejca jer je mentalno poremećen

Podeli vest

Najskuplje pojačanje Partizana prošlog leta neće otići na pozajmicu u Makabi iz Haife jer su Izraelci procenili da ovaj fudbaler ima mentalnih problema

Kako pišu izraelski mediji, transfer koji je bio prilično izvestan zapao je u ćorsokak jer su u Haifi procenili da zbog psihičke neuravnoteženosti Suma nije vredan dolaska u njihove redove i da nije sposoban da ispuni profesionalne zahteve fudbalera.

Suma je posle očajne sezone u Partizanu gde je stigao prošlog leta kao najveće pojačanje trebalo da pojača Makabi i ratosilja crno-bele enormnih pola miliona evra koji se godišnje izdvajaju za platu bivšeg igrača Slovana, ali po svemu sudeći od toga nema ništa.

Po svoj prilici, Makabi je odustao od Sume, a umesto njega će pokušati da dovede nekog drugog igrača do kraja prelaznog roka koji se završava za 10 dana. Za sada se spominje Darko Jevtić iz poljskog Leha.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 5 godina

Al' zato je STRUCNJAKU Ilievu, ovaj "maleni" ODLICAN za Partizan !!! Kako radite, tako i prolazite !!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija