• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2018

21:01

MIRKOVIĆ ZAGRMEO NA SUDIJU: Znam da namirišem stvari, ne plašim se nikog, ali imam pamćenje kao slon!

Partizan

MIRKOVIĆ ZAGRMEO NA SUDIJU: Znam da namirišem stvari, ne plašim se nikog, ali imam pamćenje kao slon!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da je zadovoljan određenim pomacima u igi i pobedom nad Radom, ali je bio nezadovoljan suđenjem i istovremeno poručio da se ne plaši 158. večitog derbija.

 

Ovaj mladi gospodin koji je sudio ovu utakmicu večeras (Miloš Đorđić) nam je sudio i protiv Mačve. Ja imam pamćenje kao slon, ako vratimo film kako je lako dosudio taj penal protiv nas, a onda kako lagano opet nije to dosudio.. -  rekao je Mirković novinarima posle meča u Humskoj, a zatim je u dahu nastavio:

- Meni neke stvari ovde nisu jasne, odnosno, kristalno su mi jasne. Ako nama u srpskom fudbalu trebaju ovakve stvari, nema problema. Ja nisam iz te priče. Mnogo dugo igram fudbal i mnogo dobro ga vidim i osećam i retko šta može da mi promakne, a znam da namirišem stvari -  rekao je trener crno-belih.

On je pohvalio i Rad i svoju ekipu i istakao da mu je žao povređenih igrača Građevinara.

- Bilo je tu dosta dobrih stvari, ima pomaka u samoj igri. Imali smo problem sa realizacijom, pogotovo u prvom poluvremenu. Opet, poejdinim delovima utakmice je izgledalo kao da su im noge okovane. to se tiče igre, generalno mogu da budem zadovoljan, napravili smo dobru uvertiru za derbi u nedelju. Hteli smo da dođemo do igre i imali smo posed, ali u toj poslednjoj trećini nismo imali odlučnost i ubilačku agresivnost da se postigne gol. Imali smo dve šanse, nismo ih iskoristili. Dali smo gol u drugom poluvremenu i onda smo izrotirali malo drugačije -  rekao je Mirković.

Novinari su pitali Mirkovića da li se plaši nedeljnog derbija.

- Ma ne plašim se nikoga. Čega da se plašim? Takvih ljudi? Zašto bih se plašio. Ali, jednostavno, jedno s drugim ne ide - rekao je Mirković.

Otkrio je trener Partizana ne čemu će se fokusirati u pripremi za nedelju.

Psiha i priprema detalja za utakmicu, a biće ih dosta -  rekao je Mirković.

(VIDEO) PARTIZAN POBEDIO, BRIGE OSTALE! Minimalac crno-belih pred večiti derbi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ming

pre 5 godina

BATO, BUDI KOREKTAN I LEPO PRIZNAJ , EKIPA PARTIZANA JE DVE 0,000 NAZALOST KATASTROFA KAKO IGRAJU I KAKAV ODNOS IMAJU PREMA IGRI I KLUBU U KOJEM RADE I VEOMA DOBRO ZARADJUJU ; TO JE JASNO I GLASNO IZNEO I DJUKA ALI SU SE SVI PRAVILI BLESAVI I GLUVI ; PSIHOLOSKI EKIPA JE NA DNU , TU JE OSNOVNI PROBLEM PLUS KATASTROFALNA KLIMA U RUKOVODSTVU KLUBA

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija