• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzart Sport

27.09.2018

17:43

OSTOJIĆ POSLE 203 DANA PAKLA U PARTIZANU: Nisam igrao malo zbog povrede, a više zbog Đukića, Bata je sve promenio

Partizan

OSTOJIĆ POSLE 203 DANA PAKLA U PARTIZANU: Nisam igrao malo zbog povrede, a više zbog Đukića, Bata je sve promenio

Podeli vest

Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić utakmicom protiv Kolubare u Lazarevcu odigrao je prvi meč za crno-bele posle 203 dana odustva i poručio da nije rekao poslednju reč ni fudbalu, ali ni timu sa kojim je u sezoni 2016/2017 postao prvak Srbije

Ostojić se povredio početkom marta protiv Rada i od tada nije kročio na teren u PArtizanovom dresu sve do duela protiv Lazarevčana u prvoj rundi Kupa Srbije. Kako je naveo, problem sa povredom je brzo prošao, ali je za skoro sedmomesečnu pauzu zaslužan i bivši trener Miroslav Đukić.

- U početku je bila povreda. Brzo sam iz nje izašao, ali kasnije nisam igrao, jer je to bila odluka Miroslava Đukića. Maksimalno sam trenirao, međutim, dok su saigrači igrali fudbal na dva gola, ja sam radio sa strane. Teško je u takvim okolnostima vratiti se u prvih 11, međutim, sad kad sam odigrao meč neću se zaustaviti. Pogotovo što se dolaskom Zorana Mirkovića dosta toga promenilo - rekao je Ostojić dan posle pobede protiv Kolubare.

Prema sopstvenom prizanju, u Lazarevcu se osećao kao da je po prvi put obukao dres Partizana i da mu je meč mnogo teže pao nego neki u Superligi pretprošle sezone kada je sa Milenkovićem činio neizostavni bedem Kljajićevog gola, a uspeo je i nađe sličnosti između čuvene 16/17 i ove sada prizivajući isti epilog - titulu posle izlaza iz bodovnog zaostatka.

Pomalo me ovaj početak sezone podseća na dešavanja od pre dve godine, kad smo takođe u početku zaostajali za komšijama. Ubeđen sam da može da se ponovi scenario po kome postajemo šampioni. Ništa nije izgubljeno. Tad je Zvezda imala i veću prednost, čak devet bodova, ali smo igrali odlično i zahvaljujući kasnije priključenim pojačanjima, poput Leonarda i Đurđevića, stigli do duple krune. Zašto to ne bi moglo da se reprizira sad kad je razlika pet koraka - uveren je Ostojić. 

Iskusni defanziavac je pohvalio izdanje saigrača u derbiju podelivši "desetke" od Stojkovića do Rikarda, a posle zaleta u Lazarevcu obećava da nije rekao poslednju reč Partizanu.

Sve mora da se prođe u životu. Iza mene je težak period. Jedva sam izdržao gledajući saborce sa tribina. Ko zna za šta je to dobro, međutim, izdanje u Lazarevcu i podrška Mirkovića će pozitivno uticati na mene. Bogu hvala, vratio sam se na kolosek. Nisam rekao poslednju reč. Ni u fudbalu, ni u Partizanu. Hoću li igrati zavisi od šefa struke i njegove procene, ali me više od svega raduje podatak da smo posle eliminacije od Bešiktaša nanizali pet mečeva bez poraza i pokazali da ovaj tim ima potencijal - istakao je Ostojić.

Ostojić je stigao u Partizan na leto 2016. iz Čukaričkog i do sada osvojio jednu titulu i dva kupa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija