• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.10.2018

13:57

SRBIJA ZASLUŽENO, CRNA GORA SA PREVIŠE RESPEKTA! Ovako je Bata Mirković video meč u Podgorici

Partizan

SRBIJA ZASLUŽENO, CRNA GORA SA PREVIŠE RESPEKTA! Ovako je Bata Mirković video meč u Podgorici

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković kaže da je Srbija zasluženo pobedila Crnu Goru, selekciju u kojoj je do skoro bio pomoćnik selektoru Ljubiši Tumbakoviću i istakao da je domaćin previše respektovao "orlove"

Srbija je u prvom, istorijskom meču od razlaza dve države 2006. godine slavila u Podgorici 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića.

- Srbija je zasluženo pobedila, a Crna Gora je ušla u utakmicu sa previše respekta, sve do kraja prvog poluvremena. "Namestio" se i penal, koji je bio čist, dok je u drugom delu domaćin više rizikovao, ali je bilo više prostora za Srbiju - rekao je Mirković novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

On je analizirao učinak fudbalera Partizana iz crnogorske selekcije - Aleksandra Šćekića i Marka Jankovića.

- Šćekić je odradio ono što se tražilo od njega, iako je bio mnogo defanzivan. Janković je igrao dobro kad je ušao, procena je bila da krene sa klupe jer je bio rovit- rekao je Mirković, uz konstataciju da je Crnoj Gori mnogo nedostajao povređeni Stefan Savić i da, za razliku od Srbije, ne može da nadoknadi takav gubitak.

Dodaje i da je defanzivac crno-belih Nemanja R. Miletić zaslužio poziv u reprezentaciju Srbije, bez obzira što je došao naknadno zbog povreda pojedinaca.

Mirković je zadovoljniji igrama Partizana u poslednje vreme, ali i veruje da može bolje.

- Bojim se da sam tip koji će uvek da nađe nešto "ali", jer smatram da kad je nešto dobro, uvek može bolje. Tome težim - zaključio je on.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija