• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.10.2018

22:52

(FOTO) PARTIZAN NOKAUTIRAN U ARENI! Blamaža "parnog valjka" pred 9.000 "grobara"!

Partizan

(FOTO) PARTIZAN NOKAUTIRAN U ARENI! Blamaža "parnog valjka" pred 9.000 "grobara"!

Podeli vest

Košarkaši Partizana poraženi su od Zadra u petom kolu regionalne ABA lige rezultatom 95:85 (23:23, 25:17, 25:17, 22:28)

 

Crno-beli su se vratili u Arenu nakon četiri godine, igrali pred oko 9.000 navijača, ali ni "grobari" nisu pomogli "parnom valjku" da se trgne i prekine seriju poraza. Bio je ovo peti u nizu poraz Partizana u svim takmičenjima, a treći u regionalnoj ABA ligi i to od ekipe koja do ovog kola nije imala nijednu pobedu.

Janković je bio najefiksniji u timu Partizana sa 19 poena, Pejdž je dodao 16, četiri manje Gagić, dok su po 10 ubacili Marinković i Aranitović. I ekipi Zadra briljirao je Božić sa 27 poena, Litl je dodao 19, a Špralja 13 poena. 

Posle izjednačenje prve deonice (23:23) Partizan je drugih 10 minute igre otvorio serijom 7:0 i poveo 30:23. Međutim, nije to dugo potrajalo, Zadar je uzvratio serijom 11:0 i poveo 34:30.

Crno-beli su uspeli da se vrate i povedu 38:37, ali Zadrani nisu odustajali. Uzvratili su gosti novom serijom ovog puta od 13:2 i pred drugo poluvreme vodili rezultatom 48:40.

Partizan je potom očajno počeo treću deonice, dva minuta nije postigao koš, pa su gosti došli do 14 poena prednosti 54:40. Prazan hod okončao je novajlija Stefan Janković sa pet vezanih poena, pa je "parni valjak" smanjio minus na osam poena - 56:48. Međutim, nije to potrajalo. Zadrani su odbili napad crno-belih, uzvratili serijom 11:0 i u finišu deonice stekli 19 poena prednosti (71:52). Svi pokušaju crno-belih da se vrate u meč tokom poslednjih 10 minuta bili su bezuspešni.

 

PARTIZAN - ZADAR 85:95 (23:23, 17:25, 17:25, 28:22)

Hala: "Štark arena".Sudije: Juras, Špendl, Hadžić 

PARTIZAN: Pejdž 16, Si 5, Aranitović 10, Marinković 10, Gegić 3, Veličković, Pecarski 1, Braun, Janković 19, Lendejl 2, Gagić 12, Nikolić 7. 

ZADAR: Grent 7, Bašić 4, Marić, Medžerti 9, Krajina 6, Vuković 5, Brzoja 5, Špralja 13, Tomas, Litl 19, Božić 27, Planinić.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

VI STE BRE BRUKA. TAKO LOŠE SE NE IGRA NI U BETON LIGI. VAMA JE JANKOVIĆ NAJBOLJI IGRAČ. VI STE KATASTROFA.

Mole

pre 5 godina

Gde je penzioner pa od njegovih para dovedose jos jednog amera sta je sa tegeltijom koliko koseva su dali ameri ilimusli... ili hrv... jesi li izbrojao kukavce...

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija