• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

26.10.2018

23:18

NENAD ČANAK PODNEO OSTAVKU: Jedini sam odgovoran za pet uzastopnih poraza!

Partizan

NENAD ČANAK PODNEO OSTAVKU: Jedini sam odgovoran za pet uzastopnih poraza!

Podeli vest

Nenad Čanak, doskorašnji trener Partizana, odlučio je da preuzme odgovornost i podnese ostavku posle poraza od Zadra u ABA ligi.

 

- Pozdravio sam se sa igračima, jedini sam odgovoran za pet uzastopnih poraza. Meni je neshvatljivo da ekipa kod kuće gubi 20 razlike od ekipe koja nikog nije pobedila. Smatram da je bolje da dođe neko drugi ko će pokusati da izvuče maksimu iz ekipe - rekao  je Čanak na konferenciji za medije posle poraza od Dalmatinaca.

Košarkaši Partizana izgubili su u Beogradskoj areni od Zadra sa 85:95, što je bio treći uzastopni poraz u ABA ligi, a ukupno peti.


- Odlazim zato što nemam nikakvu reakciju igrača, smatram da vreme ide i što ranije presečem da pomognem Partizanu, mislim da je ovo trenutak. Nisam očekivao da ćemo posle poraza u Novom Mestu i od Asvela ovako izgledati pred našim navijačima. U ovom trenutku nemam šta drugo da uradim. Čist sam pred sobom, dao sam svoj maksimum rada, znanja, volje. Smatram da je ovo normalan potez -  rekao je Čanak.
Neka dođe neko drugi

Meni je neshvatljivo da ekipa kod kuće gubi 20 razlike od ekipe koja nikog nije pobedila. Smatram da je bolje da dođe neko drugi ko će pokusati da izvuče maksimu iz ekipe
Nenad Čanak


Čanak je rekao da pre meča nije ni pomišljao na odlazak.

- Naravno da nisam. Došao sam na utakmicu, bio sam ubeđen da će Zadar biti prekretnica, imajući u vidu dosadašnje partije. Međutim, posle ovako poražavajuće slike, smatram da je potrebna šok-terapija, neki novi čovek, koji će stvari postaviti na mesto i da Partizan izgleda kako treba.

Na pitanje ima li objašnjenje kako je tim od dobrih izdanja protiv Olimpije i Zenita stigao do ovog protiv Zadra, sada već bivši trener Partizana je odgovorio ne zna kako je do toga došlo.

- Da znam kako je došlo, sigurno bih to sprečio. Ne znam kako je došlo, ne znam šta da vam kažem. Neću da ulazim u neke priče, alibije, demagogije... Mogu ja sad da pričam sa smo mladi , da  ne igra ovaj, ili onaj, ali to je sve šuplja priča. Rezultat je jedino merilo. Kad Partizan izgubi pet mečeva zaredom i to od protivnika koji nisu njegovog kvalieta, ne znam šta drugo da uradim - poručio je Čanak.

Nenad Čanak je Partizan preuzeo u 14. decembra prošle godine, a sa crno-belima je osvojio trofej u Kupu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stjepan supanac

pre 5 godina

и тако ...... оде чанак , а пре њега мута , а пре муте џиле , а пре њих божић и пековић . само је напредни остоја недодирљив и безгрешан .

Deda Delija

pre 5 godina

Klasicna sacekusa. Nece Uprava, koja ga je dovela, da ga najuri, jer bi neko trazio i njihovu odgovornost. Ovako uradili su to preko igraca, kao sto svi kulovi rade. Posle im kriv neko drygi. Svuda je tako, gde kulovi i lopingeri vode klubove, kako bi opstali i dalje mesetarili i marisali.

Djura

pre 5 godina

Marina maljkovic za trenera ...hahaha!!!!ona je najjbolji trener u zenskim selekcijama dok je bio djilas najjaci

Milovan

pre 5 godina

Pored toliko smenjenih trenera nema uspeha samo tonemo sve dublje. Očigledno da problem nije u treneru. Krivca treba tražiti na drugoj strani. Doveli smo Jankovića koji je u odbrani nula najveći uspeh nam je bio što smo Zvezdi uzeli igrača koji verovatno nebi imao mesta ni u drugoj postavi Zvezde. Uprava napolje.

AS

pre 5 godina

TI IZGLEDA JEDINI IMAŠ MORALA I SAVESTI. OSTALI SAMO TRPAJU PARE U DŽEP. ČASTAN POTEZ NEMA ŠTA. SVAKA TI ČAST.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija