• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2018

08:51 >> 14:48

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN KONAČNO VEZAO DVE POBEDE! Rikardo probio bunker, Ivanović potvrdio pobedu!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN KONAČNO VEZAO DVE POBEDE! Rikardo probio bunker, Ivanović potvrdio pobedu!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su Radnik iz Surdulice rezultatom 2:0 u 16. kolu Superlige Srbije


Trijumf crno-belima doneli su Rikardo Gomeš pogotkom u 43. minutu i Đorđe Ivanović u 88, samo devet minuta pošto je ušao u igru sa klupe. Pobeda je mogla da bude ubedljivija, ali se Gomeš pošteno ispromašivao, dok Nikolić promašio gol sa tri metra. 

Partizan je prvi put posle šest mečeva, a tri remija u nizu, vezao dve pobede u šampionatu. 

Posle pola sata mučenja, Partizan je ipak uspeo da slomi otpor Radnika i dođe do prednosti do kraja prvog poluvremena. Reprezentativac Zelenortskih ostrva Rikardo Gomeš doveo je Partizan u vođstvo u 43. minutu. Ali, nije bilo lako crno-belima da probiju bunker Radnika koji se do finiša poluvremena vrlo disciplinovano branio. 

Partizan je u najvećem delu imao loptu u posedu, ali je teško dolazio do šansi da ugrozi golmana Vasiljevića. Jednu "bombu" Pantića, koji je napustio igru posle pola sata zbog povrede, blokirao je Živković, dok je golman Vasiljević u padu nogom zaustavio šut Rikarda Gomeša, koji se iskupio do kraja poluvremena.

Crno-beli su početkom drugog dela prokockali šansu da vode bar 2:0. Prvo je Nikolić sa tri metra promašio prazan gol, pa je golman Vasiljević zaustavio šut Gomeša, koji je prokockao još nekoliko prilika u nastavku. Opet su crno-beli poslednjih 10-ak minuta igre strahovali za tri boda, ali je pobedu u 89. overio Đorđe Ivanović samo desetak minuta pošto je ušao u igru sa klupe. 


PARTIZAN - RADNIK 2:0 (1:0)

 

Strelac: Rikardo u 43, Ivanović u 89. minutu

Stadion: FK Partizan. Sudija: Igor Stojilković.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Pantić (od 31. Kosović), Đerlek (od 70. Đerlek), Janković, Nikolić, Rikardo (pd 80. Ivanović).

RADNIK: Vasiljević, Milovanović, Žarković (od 46. Pavlović), Stevanović, Pantelić, Mladenović, Kovačević, F. Stojanović, Nikolić (od 75. Bojić), Keremeh (od 63. Ristović), Zlatanović.

 

Foto: Starsportphoto

 

TOK MEČA

Drugo poluvreme

89'. GOL! Ivanović je potvrdio pobedu Partizana - 2:0! Tukao sa leve strane i pogodio malu mrežu suprotnog ugla gola Radnika.

81'. Marković je pokupio Zlatanovića i slobodan udarac za Radnik u zoni šuta. Pantelić je šutirao preko živog zida ali i preko gola.

80'. Poslednjih 10 minuta utakmice Ivanović će odigrati umesto Rikarda.

75. Treća izmena u redovima gostiju. Nikolića menja Bojić. 

73'. Ne staje Rikardo. Novi pokušaj, koji su blokiraju defanzivci Radnika.

72'. Rikardo je bio u prilici da pripreti, ali je vrlo loše šutirao i lopta je otišla preko gola.

Foto: Starsportphoto

 

70'. Još jedna izmena u ekipi Partizana. Enake menja Đerleka.

62'. Opet Rikardo i opet nema gola. Šutirao je glavom, ali je loptu sa gol linije skinuo Stevanović. Crno-beli tri stopostotne šanse nisu iskoristili. Često su zbog toga ove sezone znali da budu kažnjeni.

52'. Opet crno-beli u gol šansi! Nikolić je glavom loptu prosledio Rikardu, koji je bio jedan na jedan sa golmanom Radnika, ali Vasiljević vrhunskom reakcijom sprečava 2:0.

48'. Kakav promašaj Nemanje Nikolaća!!! Dobio je loptu od Jankovića, bio sam ispred gola Radnika, ali je sa tri metra poslao loptu preko.

Foto: Starsportphoto

 

Prvo poluvreme

43'. GOL! Partizan vodi 1:0! Rikardo je strelac. Janković je poslao loptu za Rikarda, koji je obišao  golmana i probio bunker gostiju. Stigli su da se vrate defanzivci Radnika ali ne i da spreče peti pogodak napadača Partizana u Superligi.

36'. Loš centaršut Uroševića, pa je lopta završila u gol autu.

31'. Mirković već menja. Pantić je izašao iz igre, a umesto njega na terenu je Kosović. Pantić je izašao zbog povrede zadnje lože. Osetio je bol, pa je preventivno napustio teren, kako se povreda ne bi pogoršala, prenosi Arena TV. 

29'. Umalo 1:0 za Partizan!  Nikolić je poslao dobru loptu za Rikarda, ovaj odlično šutirao, ali mu je golman Radnika Vasiljević odbranio šut nogom! 

26'. Stojković je sada bio na mukama, prokockao je Radnik solidnu priliku, Zlatanović je prošao po levoj strani, potom poslao loptu ka Nikoliću, koja je prošla kroz srce kaznenog prostora, a na sreću crno-belih niko tamo nije bio od protivničkih igrača. 

Ne odustrajunavijači Partizana: Uprava napolje! - ori se sa tribina u Humskoj. 

19'.  Opet crno-beli u prilici. Šutirao je Danilo Pantić , ali je pogodio Dragana Žarkovića. Da on nije blokirao šut mogla je to da bude dobra šansa.

16'. Prvi šut crno-belih ka golu Radnika. Nikolić je šutirao iz okreta sa oko 20 metara, ali malo preko gola Vasiljevića. Konačno malo uzbuđenja u Humskoj.

Foto: Starsportphoto

Humska je prilično prazna

15'. Partizan i dalje  bez ijedne ozbiljne situcije pred golom Radnika.

13'. Veoma organizovano  se brane gosti u Humskoj. Otklonjena opasnost pred golom Vasiljevića i nakon kornera koji je izveo inače vrlo loše Đerlek.

7'. Pantić poslao loptu ka Gomešu, koji na kraju  nije uspeo da iskontroliše loptu na pravi način.

4'. Miletić je pokušao da pripreti Radniku, nakon dodavanja Jankovića, ali su gosti ipak sprečili veću opasnost pred svojim golom

1'. Prvi napad na utakmici imaju fudbaleri Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija