• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.11.2018

18:50

(VIDEO) PARTIZAN ŠESTICOM RAZORIO DINAMO! Crno-beli ostvarili najubedljiviju pobedu u sezoni

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN ŠESTICOM RAZORIO DINAMO! Crno-beli ostvarili najubedljiviju pobedu u sezoni

Podeli vest

Fudbaleri Partizana ostvarili su najubedljiviju pobedu u sezoni pošto su rezultatom 6:0 slavili protiv Dinama iz Vranja

Nakon uvodnih pola sata koji će crno-beli pokušati što pre da zaborave, greška golmana Dinama Đurića nakon udarca Pantića u 37. minutu donela je vođstvo Partizanu i trasirala put za goleadu i šest golova u mreži Vranjanaca.

Ubrzo nakon vođstva Rikardo je u 42. minutu uvećao prednost Partizana sa kojim se otišlo na odmor.

Nastavak je doneo još četiri gola kojim je upotpunjeno slavljeničko veče crno-belih. Pantić je u 55. minutu preciznim udarcem doneo vođstvo od visokih 3:0, a u nastavku su na asistencije Zorana Tošića pogađali Rikardo u 78. i rezervista Đorđe Ivanović u 86. minutu.

Konačnih 6:0 postavio je Nemanja Nikolić u 90. minutu posle kojih je ekipa trenera Zorana Mirkovića stigla do najubedljivije pobede još od 6:1 protiv Mačve u prvom kolu prošle sezone.

Nakon nova tri boda i treće uzastopne pobede Partizan je stigao do 36. boda i stigavši samo na minus dva u odnosu na drugoplasirani Radnički i minus 11 u odnosu na Zvezdu.

PARTIZAN - DINAMO 6:0 (2:0)

Strelci: Pantić u 37. 55. i Rikardo u 42. i 78. i Ivanović u 86. i Nikolić u 90. minutu za Partizan.

Stadion u Humskoj. Sudija: Nenad Minaković.

Partizan: Stojković - N.R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Pantić (od 69. Ivanović), Zdjelar, Kosović (od 79. Đerlek), Janković (od 58 Tošić) - Nikolić, Rikardo. 

Dinamo: Đurić - Stanković (od 46. N. Stevanović), Gašić, Pavišić, Vukajlović - Onimisi (od 70. Tijago), Jokić - Stevanović, Nedeljković, Surka - Dimitrov (od 57 Sićević).

Tok meča:

90' GOOL! Nikolić donosi velikih 6:0 za Partizan.

86' Partizan vodi sa ogromnih 5:0. Strelac je rezervista Đorđe Ivanović, koji je iskoristio asistenciju Tošića i levom nogom savladao Đurića za najubedljivije vođstvo crno-belih.

83' Dobar pokušaj Nikolića završen je udarcem pored gola.

78' Rikardo postiže drugi gol na meču i donosi visokih 4:0 za Partizan protiv Dinama iz Vranja. Asistent je bio Tošić, a napadaču crno-belih nije bilo teško da ubaci loptu u nebranjeni deo mreže.

74' Tek što je ušao u igru Dinamov internacionalac Tijago pokušao je iz slobodnog udarca da savlada Stojkovića, ali je lopta otišla daleko preko gola.

67' Lep pokušaj Pantića završen je pored gola. Mnogo otvorenija utakmica u nastavku.

66' Obećavajući napad Partizana završen je očajnim pokušajem Rikarda, koji večeras nije na nivou prethodnih partija bez obzira na postignut gol.

65' Nova dobra prilika za Dinamo. Suraka je ponovo šutirao glavom, ali je Stojković kao i u prethodnom slučaju bio priseban.

56' Već u narednom napadu dobar pokušaj za Dinamo i prvi udarac u okvir gola Stojkovića završen je dobrom intervencijom nekadašnjeg reprezentativca Srbije.

55' GOOL! Pantić postiže gol za 3:0 i rešava svaku dilemu po pitanju pobednika ovog meča. Janković je uposlio Kosovića, ovaj prosledio do Pantića, a pozajmljeni fudbaler Čelsija šalje loptu u malu mrežu Đurićevog gola.

Foto: Starsportphoto

Danilo Pantić

48' Katastrofalan pokušaj Nikolića, daleko je otišla lopta preko gola.

46' Počelo je drugo poluvreme. Prva izmena u Dinamu, Stevanović menja Stankovića.

I poluvreme

45+1' Pogrešio je Marković i neoprezno napravio priliku za gol Dinama, ali je Valijente ispravio kiks mladog defanzivca i sačuvao vođstvo 2:0.

42' GOOL! Rikardo uvećava prednost Partizana na 2:0. Akciju je započeo Nikolić, koji je uposlio Uroševića, a ovaj nespretno šutnuo loptu koja je došla do Rikarda, koji koristi priliku da savlada golmana.

37' GOOL! Partizan vodi 1:0 posle katastrofalne intervencije golmana Dinama kome je lopta prošla kroz noge posle centaršuta Pantića, kome je i peripisan gol.

35' Odličan napad Partizana koji je završen udarcem Nikolića posle kombinacije sa Rikardom, ali je golman Đurić odlično intervenisao.

31' Napad crno-belih i neodlučnost Rikarda kome je lopta otišla u gol-aut najbolje oslikava pola sata za nama, koji su protraćeni za četu Bate Mirkovića.

Foto: Starsportphoto

Rikardo

24' Solidan pokušaj Kosovića glavom posle centaršuta Nikolića završio je pored gola. I kao takva, ova poluprilika je bila najbolja što su crno-beli imali za više od pola poluvremena.

18' Serija kornera za Partizan na obe strane terena nije izrodila nijednu priliku za crno-bele, već kontranapad gostiju koji je završen odličnim šutem Surake, čiji je udarac glavom završio pored gola.

15' Pokušaj Pantića iz slobodnog udarca završen je blokadom živog zida, pokušavali su posle udarcima Janković i Zdjelar, ali je u oba navrata lopta takođe pogodila protivničke igrače.

13' Prvi korener za Partizan na utakmici završen je konranapadom Dinama koji je brzo osujećen. Na drugoj strani, srušen je Rikardo na ivici šesnaesterca.

6' Solidan napad Partizana išao je preko Miletića čiji je centaršut okrznuo golman Dinama, a u nastavku je loptu ubacio i Pantić, ali je ona otišla u gol-aut.

2' Prvi napad Partizana završen je solidnim centaršutom Uroševića koji je završio u rukama golmana Đurića.

1'  Utakmica je počela. Prvi napad imaju gosti koji su odmah izgubili loptu i Partizan kreće ka opsadi gola Vranjanaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma

pre 5 godina

Ovakve pobede protiv ekipa kakva je Dinamo,samo maskiraju probleme koje Partizan ima.Tu se nigde ne nazire koncept igre,igrači nakon predaje lopte stanu,kao da je za njih posao gotov,niko ne nastavlja napred i olakšava kolegi koji je primio loptu,u izboru pri predaji lopte prema napred.Naravno to mora da znači da neko od ovih iz "bezveznog" reda moraju da se vrate na njihovo mesto,ali slavićemo 6:0 protiv sakupljača dženarike ,kao da smo pobedili Real i doživeti otrežnjenje već protiv Lučana.Jedino je istina da je ovo najslabiji tim u istoriji Partizana.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija