• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.12.2018

17:24

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN U 92. MINUTU IZBEGAO PORAZ! Ivanović iščupao bod u Lučanima!

Partizan

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN U 92. MINUTU IZBEGAO PORAZ! Ivanović iščupao bod u Lučanima!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 u Lučanima protiv Mladosti u 18. kolu Superlige Srbije


Izbegli su jedva poraz crno-beli pogotkom Ivanovića u drugom minutu sudijske nadoknade vremena, Mladost je prethodno povela golom Pavlovića u 83. minutu.

Partizan je kiksnuo posle tri vezane pobede, ostao je ne trećem mestu sa 37 bodova, deset manje od Crvene zvezde, koja utakmicu 18. kola igra u nedelju, Mladost je na šestom sa 26 bodova. 

Očajan teren i čvrst i disciplinovan rival sapleli su crno-bele. U prvom poluvremenu nismo videli  skoro ništa. Partizan je pokušavao, ali nijednom nije ozbiljno zapretio golmanu Rosiću. 

U nastavku su crno-beli imali dve dobre šanse u 67. minutu preko Miletića i Nikolića, međutim, Mladost je prva povela pogotkom Pavlovića u 83. minutu. Partizan je bio pred porazom, ali je ipak Ivanović u 92. odlično reagovao na odbijenu loptu nakon šuta Tošića i spasao svoj tim.  

 

 

MLADOST - PARTIZAN 1:1 (0:0)

Strelac: Pavlović u 83. minutu - Ivanović 92. minut

Stadion: Gradski stadion. Sudija: Igor Stojiljković.

MALDOST:  Rosić, Pešić, Andrić, Sinđić, Leković, Tumbasević, Pejović,  P. Jovanović, Radivojević, L. Jovanović (od 69. Pavlović), Odita.

PARTIZAN: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Pantić (od 67. Ivanović), Zakarić  (od 80. Tošić),  Nikolić, Rikardo.

Foto: Starsportphoto

 

TOK MEČA
 

Drugo poluvreme

95'. Urošević je dobio drugi žuti karton, odnosno crveni, pa mora da napusti teren.

92'. GOL! 1:1 je u Lučanima. Ivanović je izjednačio rezultat. Tošić je odradio najteži deo posla. Dobro je šutirao, Rosić je odbranio, a lopta se odbila do Ivanovića koji je lako savladao golmana Mladosti.

90'. Igraće se još pet minuta.

83. GOL! Vodi Mladost pogotkom rezerviste Pavlovića koji je pored Miletića i Markovića uspeo da dođe do lopte i snažnim udarcem savlada golmana Stojkovića.

8'. Ušao je Zoran Tošić umesto Gorana Zakarića.

71'. Sudija Stojiljković se sapleo i pao ispred Pejovića, koji se srušio preko glavnog arbitra. Nekoliko minuta se ukazivala pomoć igraču Mladosti, sve je u redu, nastaviće meč.

67'. Menja Mirković, na terenu je Ivanović, dok Pantić ide na klupu.

67'. Dve dobre šanse za Partizan! Prvo je Rosiću zapretio Miletić koji je došao do lopte i posle driblinga šutirao po zemlji, ali zaustavio je njegov šut golman Mladosti, potom je Nikolić pokušao glavom, a Rosić je novom paradom sačuvao svoj gol.

64'. Rikardo je uprskao, mogla je ovo da bude ozbiljna šansa, ali se spetljao u petercu Mladosti i ostao bez lopte. 

Foto: Starsportphoto

 

58'. Pokušao je  Tumbasević, ali prešla mu je lopta preko noge. Propala je prilika za Mladost.

57'. Napadaju sada i jedni i drugi, mnogo su agilniji fudbaleri Partizana i Mladosti u drugom delu utakmice. 

52'. Urošević je poslao loptu u šesnaesterac, ali je propala šansa, jer se nijedan igrač Partizana nije snašao. 

51'. Urošević je "požuteo".

50'. Odita je bio u dobroj šansi, ali nije se baš najbolje snašao pred golom Partizana, pa su crno-beli stigli da odreaguju i izbace loptu iz svog peterca.

47'. Odita je dobio prvi žuti karton na utakmici, posle neopreznog faula nad Markovićem.

46'. Počelo je drugo poluvreme.

Foto: Starsportphoto

Rezervni fudbaleri Partizana smrzavaju se u Lučanima

Prvo poluvreme

41'. Sada je Janko Tumbasević pokušao da pripreti Stojkoviću, ali nije golman Partizana bio u opasnosti.

36'. Rikardo je bio u solidnoj prilici, šutirao, ali nema promene rezultata, Rosić je lako došao do lopte. 

34'. Pantić je šutirao, ali na kraju samo korner za Partizan. Odbranio se domaćin i nakon šuta iz ugla.

25'.  Već desetak minuta ništa bitno se ne dešava, opao je  tempo. Partizan pritiska, ali nije imao nijednu konkretnu šansu.

17'. Udarac Zakarića iz trka sa oko 25 metara, ali neprecizno, lopta je završila preko gola.

15'. Šansa na drugoj strani. Nikolić je šutirao glavom posle centaršuta Rikarda, ali lopta je otišla preko gola. Prva konkretnija prilika za crno-bele. Pokušao je Odita već u sledećem napadu da ugrozi Stojkovića, ali opet se ništa nije izrodilo iz potencijalno opasne šanse.

Foto: Starsportphoto

 

11'. Ponovo je Pejović raspalio po lopti, iz istog ugla kao pre pet minuta, samo mnogo bolje, ali je Stojković bio na nesiguran. Golman crno-belih je odbio loptu na koju je natrčao Odita, ali ništa se ozbiljnije nije izrodilo iz toga.

9'. Pokušao je Nemanja R. Miletić da ugrozi gol Rosića, ali je posle udarca desnog beka crno-belih lopta završila na nozi nekog od domaćih igrača.

6'. Pejović je solidno šutirao sa distance, ali nije bio ni blizu da ozbiljnije ugrozi gol Stojkovića. Domaći se evidentno oslobađaju početkog pritiska crno-belih što se vidi i po prebacivanju igre na gostujući deo terena.

3'. Uvodni minuti prolaze u znaku držanja lopte od stane Partizanovih igrača, domaći su se orjentisali na kontre poput jedne koju je izneo Lazar Jovanović.

1'.  Utakmica je upravo počela po izuzetno hladnom vremenu u Lučanima. Temperatura je nula stepeni, a ni teren je daleko u idealnom stanju.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

ODAVNO SAM JA REKAO DA ONI NEMAJU KAPACITET DA BUDU MEĐU PRVE TRI EKIPE.

Dejan

pre 5 godina

I uprava je jos tu? Sta treba da se desi da bi podneli ostavke, da budu zadnji na tabeli ?Sramota ko vodi Partizan..

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija