• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.12.2018

16:27

TRINKIJERI NAJAVLJUJE BORBU SA ASVELOM: Pobedi ili idi kući!

Partizan

TRINKIJERI NAJAVLJUJE BORBU SA ASVELOM: Pobedi ili idi kući!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je da njegova ekipa ima kvalitet da se revanšira ASVELU (utorak, 20.30) za poraz na domaćem terenu, kao i da od svojih igrača očekuje da u potpunosti budu koncentrisani na rivala

 

ASVEL je odlična ekipa. U Beogradu su nas dobili pametnom igrom i sada možemo da im uzvratimo. Moramo igrati jednu utakmicu i znati da imamo samo jedan rezultat, a istovremeno moramo igrati našu košarku. Da imamo samo jedan rezultat ne mora biti problem, nego cilj. Ovo je 'Win or go home' (pobedi ili idi kući) situacija - rekao je Trinkijeri.

Partizan će u utorak gostovati ASVEL-u u devetom kolu Evrokupa. Crno-beli i dalje imaju teoretske šanse da se domognu druge faze, ali potrebna im je pobeda, kao i pobeda Trenta nad Turk Telekomom.


Bek Partizana Amar Gegić očekuje fizički napornu utakmicu.

- Sa ASVEL-om smo već jednom igrali i znamo da igraju fizičku košarku. Mi treba da se potrudimo da ih dobijemo igrajući pametno. Mi smo mlada ekipa i u svakoj utakmici idemo na pobedu. To su nam očekivanja i pred ovaj meč - rekao je Gegić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija