• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

11.12.2018

16:39

ILIEV POTVRDIO: Bila bi nam čast da vratimo Obradovića

Partizan

ILIEV POTVRDIO: Bila bi nam čast da vratimo Obradovića

Podeli vest

Sportski direktor Partizana Ivica Ilev potvrdio je da crno-beli nameravaju da vrate nekadašnjeg levog beka kluba iz Humske Ivana Obradovića

Već nekoliko meseci se piše o interesovanju Partizana da u svoje redove vrati Obradovića, a da nije reč samo o nagađanjima potvrdio je Telegrafu i sam Iliev.

- Istina je, naša je velika želja da angažujemo Ivana Obradovića tokom zime. Zapravo, bila bi nam čast da nam se fudbaler takvog kvaliteta priključi, odnosno vrati u klub u kome je ponikao i ostavio veliki trag - potvrdio je Iliev pregovore sa levim bekom belgijskog kluba.

Obradović ima problema u Anderlehtu i u Humskoj su osetili da je upravo predstojeći prelazni rok prava prilika da ga angažuju.

- Ivan je naša želja već nekoliko prelaznih rokova, ali prosto nismo bili konkurentni u tom periodu. Morali smo da sačekamo povoljnije okolnosti da bismo došli u poziciju da ga vratimo u Partizan, koji je sigurno njegova kuća - rekao je Iliev.

Sportski direktor Partizana je rekao da je Obradović najbolji levi bek koji je u poslednje dve decenije igrao u Humskoj, ali o eventulanoj visini transfera nije bio previše rečit.

To su već detalji o kojima ne mogu javno da pričam. Pregovori su u toku, rekao bih da postoje dobre šanse da se uspešno okončaju, ali da ne prejudiciramo događaje. Prelazni rok je takav da se sve menja iz sata u sat, nikada ne možete unapred da predvidite krajnji epilog. Rekoh već, imamo veliku želju da angažujemo Obradovića, jer ga smatramo najboljim bekom Partizana u poslednjih 20-tak godina. Nadamo se da je želja obostrana - naveo je Iliev.

Obradović je prošao mlađe kategorije Partizana iz koga je 2009. prešao u Saragosu, a pre Anderlehta igrao je za Mehelen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Mislim da je Partizan zreo da menja celu upravu, Iliev, Ružić i Vučelić treba da odu

Stefan

pre 5 godina

Mene bi bilo sramota, u zemlju bih propao da sam na tvom mestu prosti covece. Partizan najgori od svog postojanja, a ti , ti nemas strategiju, nemas plan.... ?! Vracas Obradovica , Evertona, Lolu istrosene duse, mozda za druge nisi ni cuo , zbog ove dogitalizacije verovatno !!!!

Vizionar

pre 5 godina

Boze dragi, da li ste vi sposobni da dovedete nekog drugog fudbalera sem nasih , koji su nekada bili kod nas???? Odlazite ili da vam se uruce otkazi.

AS

pre 5 godina

BAŠ MI JE DRAGO DA TI SPREMAŠ JOŠ UVEK POJAČANJA U PARTIZANU. TO ZNAČI DA SMO MI I SLEDEĆE GODINE ŠAMPIONI. POŽIVI TI NAMA U PARTIZANU ŠTO DUŽE.

za tebe

pre 5 godina

je cast i da produzis ugovor na 4godine sa Sasom Ilicem.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija