• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2018

13:44

BOMBA IZ HUMSKE! Partizan odlučuje o istupanju iz Superlige!

Partizan

BOMBA IZ HUMSKE! Partizan odlučuje o istupanju iz Superlige!

Podeli vest

Partizan odlučuje o istupanju iz Superlige! Crno-beli su želeli da odlože meč sa Mačvom (0:0) u petak koji je odigran po nehumanim uslovima, ali su iz Zajednice Superlige pritisnuti da igraju, uz uverevanja da će i svi mečevi koji su bilo na programu u subotu biti regularno odigrani


To se ipak nije desilo pa su čelnici kluba iz Humske u subotu zakazali vanrednu sednicu Upravnog odbora. Telegraf prenosi da će crno-beli, posle konsultacija sa svojim pristalicama - istupiti iz Superlige Srbije!

Iz Humske tvrde da su u petak tražili odlaganje duela sa Mačvom, smatrajući da utakmica ne može da se igra po snegu od 20 santimetara. Međutim, Zajednica Superlige Srbije na čelu sa direktorom Vladimirom Bulatovićem izvršila je pritisak na crno-bele da meč ipak odigraju, uz garancije da će sve današnje utakmice Superlige biti normalno odigrane.

Kako je odlaganje mečeva zbog vremenskih neprilika već potvrđeno, u Partizanu smatraju da su prevareni, te da su iz tog razloga u nefudbalskim uslovima izgubili bodove i nameravaju na Upravnom odboru da usaglase stavove i napuste takmičenje u Superligi.

 

(FOTO) "VALJAK" ZARIBAO U SNEGU! Partizan na kraju jeseni remizirao sa Mačvom u nemogućim uslovima za igru

BATA MIRKOVIĆ NAJAVIO ODLAZAK: Ne snalazim se u ovim vremenima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda Delija

pre 5 godina

'Ajde vec jednom, istupite, vreme je odavno proslo. Dok ste imali svoje ljude i osvajali bodove i pare, niste se zalili.

Milan

pre 5 godina

Druga ije i ne mogu da se operu kad zaostaju toliko bodova. Kako je bilo Macvi, tako je bilo i njima.. I sad im je kriva zajednica... Hahahah... Sto bi voleo da ima ova uprava ostane 100 godina

Gagi

pre 5 godina

E moj deda Delija. Da mi istupimo i da napravimo mesta za zvezdine bahanalije. I da su crno beli to radili, poslednjih sezona Zvezda samo to radi i sve je istorijski. Isbrukase nas u LS ali je i to istorijski. Malo samokriticnosti u ovim teskobnim vremenima ne bi bilo na odmet. Povrh svega ako si stvarno deda kao i ja. Prave dede ne razmisljaju destruktivno i sa mrznjom.

Deda Delija alias Gagi takodje

pre 5 godina

Ja u 62., a navijam, vrlo dobro se secam, od svoje 5. Sve sto kazem protiv Partizana, je navijacki. Imam pravo na to, zar ne? Osvrni se unazad, budi realan. Ne moram ja da iznosim cinjenice. Svoju ljubav prema Zvezdi, pojacava vasa neobjektivnos. Cak i ovde, u dalekom svetu, tugujem kad Zvezda izgubi, ne citam, po tradiciji novine, dak ne ispisu sve o tom porazu. Na sta ja da budem zavidan Partizanu?

Loznicanin

pre 5 godina

Taman da moj FK"Loznica", zauzme mesto u eliti. Sa ovim hitno treba upoznati naseg predsednika kluba.

Neka neka

pre 5 godina

Bolje bi vam bilo da najurite lopove iz kluba, a i one spolja, koji vas ruse. Dokle da u klubovima budu jedni te isti ljudi, koji menjaju trenere, trguju zivim ljudima, bogate se, a nisu odgovorni za bilo sta lose u klubovima. Da ste juce, kojim slucajem pobedili, niko ne bi pomislio na ovako neku ideju, da bi sa sebe skinuo odgovornost. Uvek je neko drugi kriv.

AS

pre 5 godina

IVICA KRALJ KAŽE DA STE HTELI SAMI DA IGRATE. SIGURNO STE MISLILI DA ĆE TE IH LAKO DOBITI A KAD NISTE ONDA VAM SVI KRIVI. ISTUPITE SLOBODNO. JAKO STE LOŠI ZA OVU LIGU.

Red Devils85

pre 5 godina

Zeljko Pantic vodi politiku kluba,siri mrznju,Zvezdu naziva fasistima,pod hitno ga uhapsiti i zabraniti da radi,kad mogao Andjus koji je malo dete za ovu budaletinu matoru.Dobro mu bilo dok otimali,krali,Tadic,Tole,6 godine duge kada pevali,Zvezda cutala i trpela.E sada doslo nase vreme,jaki smo ,mi bijemo Liverpol,on kaze nikad slabiji,a isti taj kadar igro finale u maju.Covek bolestan siri mrznju,truje omladinu matora mazga on ,Tegetlija to treba zabraniti da rade jer sire mrznju.Ko sa Zvezdine strane vredja Partizan kao ovi pacenici,misevi mali u rupi zive,grickaju,mrze,al lavu(Zvezdi)se dive,svaka druga rec im Zvezda,samo im Zvezda uglavi.

Vukasin

pre 5 godina

Da su pobedili , da li bi tražili da se utakmica ponovi ?

Sin

pre 5 godina

Neće ta sreća zadesiti Srbiju, da odu odakle su došli!

Baletani

pre 5 godina

Igraci nasiv "velikih" klubova su "zvezde", vode ih u inostranstvo na pripreme. Sve to mnogo kosta, a sirotinja na svome terenu se sprema, i? Uslovi i za jedne i za druge su bili isti. Da li se neko u Partizanu zapiao, sta bi bilo da su izgubili? Kako to onda Macva da pobedi? A ko to kaze da je Partizan MORAO da pobedi, pa kad nije, kuknjava, kao i obicno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija