• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

31.12.2018

10:56

PARTIZAN JE FAMILIJA, U ZVEZDI BI ZA SVE NEKO HTEO DA TE IMA U ŠACI! Stojković opet potkačio komšije!

Partizan

PARTIZAN JE FAMILIJA, U ZVEZDI BI ZA SVE NEKO HTEO DA TE IMA U ŠACI! Stojković opet potkačio komšije!

Podeli vest

Golman Partizana Vladimir Stojković otkriva kada je nakon dolaska u Partizan odlučio da ne da na sebe posle "udaraca" koje je primao sa svih strana i ističe kako je Partizan familijarniji od Zvezde

Golman Partizana kaže da je atmosfera u redovima Partizana drugačija nego u Zvezdi.

Posle godinu dana sam video i shvatio sve. Partizan je mnogo familijarniji unutra od Zvezde. Dešavalo se da nas po 10-15 ne izlazi iz hotela dva dana, iako smo slobodni. Igrali smo karte, zuce...U Zvezdi bi za sve neko hteo da te ima u šaci, postojali su nekakvi poluklanovi - kaže čuvar mreže crno-belih.  

Stojković priznaje da se dugo drugima on izvinjavao kada su ga "gazili".

- Prvih šest meseci se nisam ni kretao. Nekih godinu i po dana sam se držao odluke da ne reagujem, da trpim sve, a onda sam prelomio da je dosta. Uvek sam bio ljubazan i gledao da nikoga ne uvredim, a često sam dolazio kući sa osušenom pljuvačkom na jakni. Gazili su me onako u prolazu, pa se ja izvinim zbog toga. Sve se otelo kontroli i nije se smanjivalo sa prolaskom vremena - prisetio se za Novosti Stojković.

Potom se desila Đenova i napad huligana, a samo pukom srećom izbegao je linč.

- Bio sam na poslednjem sedištu, video sam čoveka ispred sebe, došli su na pola metra od mene. Boban Rajković je rekao da sam otišao kolima, da nisam u autobusu i tako me spasao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 5 godina

Fkcz je zlo koje see more saseci iz korena,od osnivanja su mulj.

Poaro

pre 5 godina

Prijaško moj, na večitoj listi UEFE još dugo, dugo čete nam gledati u guzicu. Osvesti se malo i pogledaj oko sebe.

ma vazno

pre 5 godina

da vama nije hladno i da ste ispred nas u prvenstvu...

Ivan

pre 5 godina

Jeda poslovica kaže:"Blago onom ko rano poludi, sav mu život u veselju prodje"

jadranin

pre 5 godina

Mustafa ponovo bunca. Čudo nije rekao da opet neće da bude Srbin.

AS

pre 5 godina

KOJI JE OVOM LIKU? KOJA BOLEST JE NJEGA ZAHVATILA? NAŠAO SE NOVI BAJA NA GOLU PA JE POPI*DEO. SADA JE BORJAN BROJ JEDAN A NJEMU VREME ISTIČE PA LUDUJE.

Gipsani

pre 5 godina

Они пример расула - од управе до навијача и радника, а овај прича о систему! Јадан човек!

Laki

pre 5 godina

zvezda te nije htela jer si los covek, ne zato što si otišao u partizan. otišao si, ok ali to se ne komentariše kao sto ti radiš. i ranije je bilo prelazaka iz partizana u zvezdu i obrnuto, ali nijedan igrač nije pričao loše j svom bivšem klubu. to su bile persone. vasovic, cebinac, djurovski milojevic. međutim ti ne razmišljaš svojom glavom, već te manipulišu vazura, vuletić i vučelić. sedi jednom sam sa sobom i analiziraj se.

Miso

pre 5 godina

Zreo si za penziju,Mustafa,Mustafa,Mustafaaaaaa

straja

pre 5 godina

Po mome misljenju SUVISE se paznje posvecuje ovome polako ali sigurno BIVSEM FUDBALERU....repovi ostaju i oni govore kakav je bio.....

milan

pre 5 godina

Pričaš gluposti samo da bi se o tebi pisalo. Ako nemaš ništa pametnije onda ćuti. Čutanje je zlato

Red Devils85

pre 5 godina

Golman na zalasku karijere ili ispusena lula.Sta on jadnicko uporedjuje,Dule Savic ga definisao najbolje,u dusi zvezdas.Zvezda gostovala u Salzburgu bilo nas je vise od 15000,da je Partizan gostovao bilo bi 5000 i to podeljenih. Sve sam rekao ko je ko.Ja sam starija garda 'imam drugare partizanovce koji su odamdesetih gledali samo Zvezdu,Maradonu na Marakani jer Partizana je u to vreme tukao i Fljamutri i nisu igrali nigde.Zato Zvezda je srpski brend,bila,bice,i ostace za vjek vjekova.

Petar

pre 5 godina

E, pa eto ti pa uživaj do milje volje. Ko o čemu on o Zvezdi. Stara ljubav zaborava nema. Uglavnom, spao si s konja na magarca.

robin hud

pre 5 godina

Pa znas kako Stojke, i meni bi bio familijaran za 500.000 evrica godisnje !!! Mani mi se ti tih fora i fazona kao da smo Boga mi svi budale i idioti !!! Ja tu tvoju godisnju platu ne mogu da zaradim ni za 10 godina a radim na zapadu kao inzinjer.

živi bili

pre 5 godina

Familija se najviše pokazala u slučaju idola Duleta Vujoševića. BAT, sudovi, dugovi. U novoj godini očekujem gol kroz adidas dimije!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija