• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

09.01.2019

23:44

OVO JE PRAVA TIMSKA POBEDA! Trinkijeri podelio pohvale pulenima

Partizan

OVO JE PRAVA TIMSKA POBEDA! Trinkijeri podelio pohvale pulenima

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri ocenio je da je njegova ekipa dobrim timskim nastupom upisala pobedu nad Albom (78:66), ali i pozvao navijače da ne nanose štetu klubu ubacivanjem predmeta na teren.

- Ako postoji timska pobeda, ovo je timska pobeda. Igrali smo i odbranu i napad kao tim, držali smo kao tim i kroz greške, bili smo konzistentniji. Dobro smo im parirali u kretnji bez lopte i kada ekipu kao što je Alba zaustavite ispod 70 poena to znači da sta uradili solidan posao - rekao je Trinkijeri novinarima posle utakmice.

Košarkaši Partizana upisali su večeras prvu pobedu u Top 16 fazi Evrokupa pošto su na svom terenu pobedili Albu sa 78:66.

- Zadovoljan i sam i srećan zbog igrača i zbog navijača... Bila je dobra atmosfera... Znam da može biti još bolja, ali za mene je bila fantastična. To je za njih, a ja moram da nastavim da radim, da kopam. Ne smem da popustim ni centimetar, ako ja popustim centimetar, oni će deset metara popustiti odmah - rekao je Trinkijeri.

Trener crno-belih je ipak s druge strane imao zamerku na navijače, s obzirom na to da su ubacivali predmete na teren tokom utakmice. Takođe, deo publike uzvikivao ime osuđenog generala Ratka Mladića i političara Radovana Karadžića.

- Jedna stvar - ja sve poštujem i ne želim da se moje reči pogrešno shvate, mi svi želimo da malo po malo vratimo Partizan blizu onog što je bio i iz srca molim da se ne bacaju predmeti na teren. To ne prija Partizanu u ovom momentu. Mi želimo da se vratimo u važnu košarku, a ako se utakmica zaustavi pet-šest puta... Shvatam sve, ali ako može jedna mala želja, to bi bilo dosta za mene - dodao je on.

Dobru partiju večeras je prižio Vanja Marinković kojeg navijači često osporavaju.

- Marinković je fantastičan dečko, ali ima ožiljke, njemu nekad nije lako da igra. Mi ne spasavamo živote, mi nismo doktori, mi smo igrači, treneri... imamo fantastičan život.. Jako sam srećan zbog Vanje, jer je odigrao kompletnu utakmicu, i napad i odbranu. On može tako da igra puno puta ako se malo opusti i ako ga malo više volimo svi jer on je naše dete. Nadam se i želim da je ovo početak - rekao je Trinkijeri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

To Željko Pantić i VVV iz FK Partizan daju naloge plaćenim navijačima da urušavaju KK Partizan,jer od ljubomore i zavisti(uvek lošiji i nesposobniji zavidi boljem i u svemu dominantnijem),ne mogu da podnesu uspehe Ostoje Mijailovića.Za njih je mislena imenica da imaju 7 000 prisutnih na fudbalskim utakmicama,a u one 1-2 hiljade imaju odabrane koje instruišu da nanose štetu KK Partizan.Sramota,ja navijam podjednako za sve ekipe Partizana i nikada mi na pamet nije palo da nekim svojim gestom nanesem štetu klubu koji volim.Ovi iz FK nisu normalni.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20