• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.01.2019

21:59

NOVA KAZNA ZA PARTIZAN! "Grobari" ponovo izbili klubu pare sa računa

Partizan

NOVA KAZNA ZA PARTIZAN! "Grobari" ponovo izbili klubu pare sa računa

Podeli vest

Novi ispad "grobara" na utakmici Evrokupa i odmah nova finansijska kazna

Navijači su tokom utakmice sa Albom u više navrata bacali rolne papira na teren, palili su i baklju, a za takve ispadne nema milosti.

Partizan je kažnjen sa 6.000 evra zbog bacanja predmeta na teren tokom utakmice sa Albom -navodi se u saopštenju Evrokupa.

Crno-beli će naredni meč u Evropi igrati u utorak uveče protiv Monaka u "Pioniru" (19.00).


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moma52

pre 5 godina

Ovo su mrzitelji Partizana,toliko puta i opet i iznova,da čovek ne poveruje.Šta ti ljudi misle,kome oni teraju inat,osim što nanose štetu svom klubu.Sve se plašim da ih ovi idioti iz FK ne instruišu jer će pući od zavisti i ljubomore,a ovi nazovi navijači ispunjavaju njihove naloge,naravno ne besplatno.FK na pet utakmica ne može da sakupi toliko gledalaca i podelili ih u tri frakcije,da lakše manipulišu njima.Oni su srećni kada je na stadionu malo ljudi,jer se plaše za svoje fotelje ako ih bude više i sve će uraditi da ih sve manje ima na tribinama,jer njih interesuju samo prodaja tinejdžera(ili dil sa klubom u koje ih uslovno puštaju),a gubljenje živaca ,sa ovakvim FK prepuštaju nama.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija