• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

18.01.2019

17:12

NIŠTA OD OBRADOVIĆEVOG POVRATKA U PARTIZAN! Crno-beli ostali bez velike želje u zimskom prelaznom roku

Partizan

NIŠTA OD OBRADOVIĆEVOG POVRATKA U PARTIZAN! Crno-beli ostali bez velike želje u zimskom prelaznom roku

Podeli vest

Partizan je i definitivno ostao bez velikog pojačanja u zimskom prelaznom roku, pošto je iskusni defanzivac Ivan Obradović odlučio da ne napusti Anderleht

Još od septembra je vladalo interesovanje crno-belih za angažovanje izuzetno deficitarne pozicije levog beka, a nepovoljne okolnosti Obradovića u Anderlehtu i prebacivanje u drugi tim išle su na ruku klubu iz Humske, koji je ipak na kraju ostao kratkih rukava.

Obradović se posle duže vremena stabilizovao u timu, promenom trenera zadobio je poverenje novog šefa stručnog štaba Freda Rutena što je navelo da ni ne pomišlja o povratku u Srbiju.

Istina je, nastavljam karijeru u Anderlehtu. Promenom trenera sam dobio još jednu šansu da se dokažem i, kako stvari trenutno stoje, klub računa na mene u narednom periodu. Odigrali smo dva kontrolna meča na priprema u Španiji, na kojima sam, po oceni struke, bio veoma dobar i koristan za tim. Usledio je zatim razgovor sa trenerom Rutenom, koji mi je nagovestio da ostajem i da je na meni da se borim za status prvotimca - izjavio je Obradović za Telegraf i definitivno raspršio nade Partizana da će ga nagažovati u ovom prelaznom roku.

Kako je otkrio, ovoliko čekanje Partizana na transfer Obradovića išlo je zbog želje iskusnog beka da reši i najmanju dilemu oko daljeg statusa u Anderlehtu.

- Imali smo savršenu komunikaciju nekoliko meseci, ljudi iz Partizana su bili upoznati sa mojim planovima. Znali su da prvo moram da rešim status u Anderlehtu, jer sam smatrao da nisam pokazao sve što znam i da u proteklom periodu nisam ni imao adekvatnu priliku za tako nešto - rekao je Obradović.

Ipak, bivšem srpskom reprezentativcu ugovor sa Anderlehtom ističe na leto, što znači da ukoliko ne produži saradnju on će od juna postati slobodan igrač, ali sam fudbaler ne želi da razmišlja dugoročno, već ide korak po korak.

Tako je, na leto mi ističe ugovor, ali nismo razgovarali o dugoročnim planovima. Neke u klubu su se tek nedavno promenile i gledao sam prvo da vidim kakav mi je status, šta nam je činiti u bliskoj budućnosti. Za sada mi je predočeno da ostajem i da Anderleht računa na mene, a sve ostalo... O tom-potom - zaključio je Obradović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija