• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2019

13:45

(VIDEO) NOVO POJAČANJE NA PRAGU HUMSKE? Partizan opet pazari u Norveškoj!

Partizan

(VIDEO) NOVO POJAČANJE NA PRAGU HUMSKE? Partizan opet pazari u Norveškoj!

Podeli vest

Posle Muse Ndžaija, prvog pojačanja Partizana ove zime, vrlo brzo u Humsku bi mogao da stigne još jedan krilni napadač

Kako prenosi Žurnal, radi se o 25-godišnjem Tokmaku Nguenu koji je rođen u Keniji 20. oktobra 1993. godine, ali je do sada nastupao samo za Norvešku i to mlađe kategorije. 

Tokmak je ponikao u Strosmgodsetu, za koji je od 2011. odigrao 78 utakmica i postigao 16 golova. Jedno vreme proveo je na pozajmicama u Berumu i Mijondalenu. Za selekcije Norveške U-18 i U-19 odigrao je po jednu utakmicu.

Tokmak ima aktivan ugovor sa Stromsgodsetom i ističe mu u junu ove godine. Zbog toga bi crno-beli trebalo da norveškom klubu plate određeno obeštećenje. Prema podacima Transfermarkta, cena krilnog fudbalera procenjena je na oko 800.000 evra. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milos

pre 5 godina

Ljudi sta je ovo. Neznanje, pohlepa za novcem, ili urusavanje Partizana. Uprava da ide u zatvor, jer ih jos uvek sanja bomba SUMA. Pa od ovih nikakvih Noravezana bolji su Kokir, Stevanovic, Jovanovic i Djerlek. Mnogo ovde smrdi. SMRDI.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija