• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2019

09:40

MIRKOVIĆA JOŠ MUČI BOAĆIJEV GOL: Moramo da verujemo "majke mi" jednom čoveku, drugom pola Srbije neće!

Partizan

MIRKOVIĆA JOŠ MUČI BOAĆIJEV GOL: Moramo da verujemo "majke mi" jednom čoveku, drugom pola Srbije neće!

Podeli vest

Da li je gol Ričmonda Boaćija u večitom derbiju (1:1) bio regularan ili ne trener Partizana Zoran Mirković kaže da još nije zaključio

- Dok god neko ne priloži pravi dokaz, moraćemo da verujemo na ''majke mi'' jednom čoveku. Pošto drugom, na ''majke mi'', pola Srbije neće. Čak je i glava tog sudije bila metar van linije - rekao je Mirković za Žurnal.

Trener crno-belih misli da je Ben uticao na sudije.

- Tu je ključni čovek bio, čini mi se, Ben, pritrčao i uzviknuo ''gol''. Prelomio arbitra. Leva noga mu je bila 20 centimetara od linije. Tek kad je Stojke izbio loptu došao je i počeo da nišani. Kasno!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

NIJE NI ČUDO ŠTO ZAOSTAJETE TOLIKO BODOVA KAD JOŠ UVEK ANALIZIRATE TAJ GOL A PRVENSTVO JE U MEĐUVREMENU DALEKO ODMAKLO.

dejasta

pre 5 godina

Analiza eksperta sa klupe, koji je imao idealnu poziciju da sve ovo vidi i analizira. Umesto, da krenu dalje i igraju fudbal, bave se POLITIKOM i napadaju cak I Radnicki iz Nisa. Svasta "majke mi".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija