• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2019

14:28

GAGIĆ PRED MEGU: Ulog je veliki, ali sve na crno-belo!

Partizan

GAGIĆ PRED MEGU: Ulog je veliki, ali sve na crno-belo!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrija Trinkijeri rekao je da njegovu ekipu protiv Mega Bemaksa očekuje "super važan meč" (subota, 19.00)

- Izgleda kao da je prošlo šest meseci od prve utakmice, ali nije, prošlo je manje od tri. Očekuje nas super važan meč. Mega je u odnosu na naš prvi duel promenila sastav, ali im je stil igre ostao isti. Igraju agresivnu odbranu, presing i mi toj njihovoj energiji moramo parirati na pravi način -  rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Košarkaši Partizana i Mege igraju u subotu od 19 časova u Beogradu, utakmicu 17. kola ABA lige. Trinkijeri je na klupi Partizana debitovao upravo protiv Mege, u šestom kolu, 3. novembra, kada su crno-beli pobedili sa 81:74. 

Uprava Partizana apelovala je na svoje navijače da navijaju sportski i da se uzdržavaju od reakcija koje mogu dovesti do kazne.

Centar Partizana Đorđe Gagić rekao je da je ulog veliki pred sutrašnju utakmicu.

- Mega je uvek nezgodan protivnik. Igraju brzo, agresivno i nikada se ne predaju bez obzira na trenutno stanje na terenu. Sa druge strane, mi želimo da na pravi način nastavimo sa igrama na dva fronta. Svi smo svesni da je u sutrašnjem meču veliki ulog, ali mi uvek sve stavljamo na crno-belo i verujem da će nam takav pristup doneti veoma važnu pobedu - naveo je Gagić. 

Posle 16 kola u ABA ligi Partizan je četvrti na tabeli skorom od 10 pobeda i šest poraza, a Mega je peta sa pobedom manje i ekipe se bore za ulazak u plej-of.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija