• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.02.2019

15:36

PEH ZA PARTIZAN! Pantić i Ivanović propuštaju start Superlige, biće spremni za Zvezdu!

Partizan

PEH ZA PARTIZAN! Pantić i Ivanović propuštaju start Superlige, biće spremni za Zvezdu!

Podeli vest

Zoran Mirković, trener Partizana, tokom celih priprema u Antaliji neće moći da računa na Danila Pantića i Đorđa Ivanovića, koji će propustiti i start prolećnog dela šampionata Superlige

Obojica su još u Beogradu zaradili povrede Ahilove tetive, ali su se crno-beli nadali da bi bar u finišu priprema mogli da se priključe saigračima. Međutim, kako prenosi Mocartsport, sva je prilika da će kompletne dve sedmice, koliko je planirano da crno-beli budu u regiji Belek, provesti bez ijednog treninga sa ostatkom ekipe.

Van stroja su od kontrolnog meča sa Teleoptikom i od dolaska u Turskoj rade odvojeno od grupe, pod nadzorom kondiconih trenera Miše Filipovića i Aleksandra Tomića, uz brigu medicinskog tima.

Uključivanje u rad sa loptom značio bi i povećan rizik od obnavljanja povreda, a gruba procena je da bi za dve sedmice obojica trebalo da budu u trenažnom procesu. Ako je verovati prognozama, Pantić i Ivanović propustiće uvodna dva prolećna kola, sa OFK Bačkom u gostima i novosadskim Proleterom kod kuće, ali biće spremni za 159. večiti derbi i gostovanje Crvenoj zvezdi, 27. februara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija