• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2019

14:26

SVAKI POEN ĆEMO MORATI KRVAVO DA ZARADIMO! Trinkijeri pred Budućnost: Sve je nevažno bez srca i karaktera

Partizan

SVAKI POEN ĆEMO MORATI KRVAVO DA ZARADIMO! Trinkijeri pred Budućnost: Sve je nevažno bez srca i karaktera

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da pred derbi 19. kola ABA lige protiv podgoričke Budućnosti da će njegovi prvotimci morati da "iskrvare" za svaki poen budući da će naspram sebe imati ekipu evroligaškog renomea

Partizanov stručnjak je podvukao da su srce i karakter presudni ukoliko crno-beli žele da uzmu skalp favoritu iz Podgorice.

Očekuje nas utakmica protiv evroligaša, veoma kvalitetne ekipe koja ima ambiciju da i sledeće godine igra u najjačem evropskom takmičenju. Znamo da će nam biti teško, znamo da se moramo boriti za svaku loptu i znamo da ćemo svaki poen morati krvavo da zaradimo. Odbrana, napad, detalji, vrhunska koncentracija...sve će biti od ogromne važnosti, ali ništa od toga bez srca i karaktera - poručio je Trinkijeri uoči duela protiv Budućnosti.

Mladi bek Partizana Vanja Marinković ističe da crno-beli moraju dati maksimum mogućnosti ukoliko žele da savladaju Budućnost i da pritom ne smeju da dozvole prazan hod protiv ekipe, za koju kaže, da je sve bolja kako šampionat odmiče.

- Budućnost je tim koji čini veliki broj veoma, veoma, talentovanih i iskusnih pojedinaca. Promenili su dosta toga od početka sezone i kako utakmce prolaze, oni igraju sve bolje. Sutra u našoj igri ne sme da bude praznog hoda, jer će svaki taj trenutak Budućnost umeti da kazni. Samo ako budemo na našem maksimumu, možemo da se nadamo pobedi - rekao je Marinković.

Prvi duel dve ekipe završen je pobedom Budućnosti u Podgorici 75:71, a predstojeći se igra u nedelju od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Posle 19 kola Budućnost je drugoplasirana sa čak četiri pobede manje od lidera Crvene zvezde, dok je Partizan četvrti sa samo jednim trijumfom manje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija