• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

15:40

JARAMAZ JE NOVA PARTIZANOVA "DESETKA"! Crno-beli potvrdili dolazak košarkaša na pozajmicu

Partizan

JARAMAZ JE NOVA PARTIZANOVA "DESETKA"! Crno-beli potvrdili dolazak košarkaša na pozajmicu

Podeli vest

Kao što je u ponedeljak uveče najavljeno, srpski košarkaš Ognjen Jaramaz novo je pojačanje Partizana za koji će nastupati do kraja sezone kao pozajmljen igrač španskog Burgosa

Jaramaz je ugovorom vezan za španski klub do juna 2020. godine, a kako je naveo prilikom priveremenog oproštaja, prelaskom u Partizan želeo je da dođe do veće minutaže koju nije imao u Burgosu.

Bilo je zadovoljstvo činiti deo familije u Burgosu. Zahvalan sam na podršci koju sam dobio od ljudi ovde. Ipak, za mene je najvažnija stvar da igram što više. Zbog toga sam odlučio da je najbolja opcija za mene da pređem u Partizan do kraja sezone. Imao sam fantastične trenutke u Španiji, odlično iskustvo i to će mi pomoći mnogo u nastavku karijere. Želim ekipi svu sreću u nastavku sezone - naveo je Jaramaz.

Još nije usaglašeno da li će bivši igrač Mega Bemaksa i nakon leta nositi crno-beli dres beogradskog kluba, a na raspolaganje treneru Andrei Trinkijeru staviće se već u predstojećem Kupu Radivoja Koraća koji počinje u četvrtak i trajaće do kraja nedelje u Nišu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija