• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2019

17:19

MARKUS PEJDŽ DOBIO SRPSKI PASOŠ, crno-beli kompletni putuju u Niš!

Partizan

MARKUS PEJDŽ DOBIO SRPSKI PASOŠ, crno-beli kompletni putuju u Niš!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Markus Pejdž dobio je srpsko državljanstvo, pa će biti licenciran za predstojeći Kup Radivoja Koraća koji se od 14. do 17. februara u Nišu

Crno-beli su na ovaj način rešili problem stranaca. Po propozicijama domaćeg Kupa samo četiri strana igrača mogu biti prijavljena za mečeve ovog takmičenja,  ali su crno-beli uspeli da reše taj problem i tako će u kompletnom sastavu putovati za Niš, prenosi Blic.

Partizan takmičenje u Kupu otvara duelom sa OKK Novi Pazar, a taj meč je na programu u četvrtak u 19.30 u niškom "Čairu". Istog dana, ali od 17 časova, snage će odmeriti FMP i Sveti Đorđe.

Pobednici ovih mečeva čine prvi polufinalni par, dok će drugi biti poznat nakon duela Crvene zvezde i Dinamika (petak, 19.30), te Mega Bemaksa i Borca iz Čačka (petak, 17.00).




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
malo0morgen

pre 5 godina

Na osnovu cega je ovaj momak dobio drzavljanstvo Srbije?! Zaista, na osnovu cega? Pa, tu je celih sest meseci, je li ga Srpkinja rodila? Nije li od one kosarkasice koja igra za Srbiju neki sibling, neki blizi rod? Zaista ,kako je to zakonski ispostovano?! Da li to neko zna?! Svojevremeno je bila frka oko Klea, pa su mu jedva dali nakon 3 godine boravka u Srbiji. A ovaj momak dok kazes britva dobi nas passport. Cudno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija