• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.02.2019

23:55

MESEC DANA NE RADIM NIŠTA, STAVLJAM LED...Pantić jedva čeka da se vrati treninzima

Partizan

MESEC DANA NE RADIM NIŠTA, STAVLJAM LED...Pantić jedva čeka da se vrati treninzima

Podeli vest

Fudbaler Partizana Danilo Pantić nada se da će uskoro početi da trenira i da će biti spreman za utakmice i dodao da je veoma bitno da crno-beli prolećni deo sezone počnu na pravi način - pobedom


Po povratku sa priprema iz Turske, crno-beli su nastavili sa trenažnim procesom. Medju igračima, koji još nisu krenuli sa treninzima je i Pantić, koji već mesec dana ima upalu Ahilove tetive, baš kao i Đorđe Ivanović.

Pantić je za klupski sajt rekao u bazenu i teretani radi vežbe koje nemaju uticaj na Ahilovu tetivu koja mu je povredjena.

- Nadam se da ću brzo početi da treniram, a samim tim i da budem spreman za utakmice - rekao je Pantić. 


Povreda Ahilove tetive je veoma nezgodna za oporavak, zna da traje od dve do šest nedelja.

- Da, evo već mesec dana sam pasivan, ne radim ništa, stavljam led u velikim količinama što je veoma bitno. U tetivama ima malo krvi i teško je doći do nje. Svaki dan hodamo u toku dana i samim tim je iritiramo. Jedna od ređih i nezgodnijih povreda - rekao je Pantić.

Pantić je naveo da mu je bilo teško što je van ekipe tokom priprema. 

- Proveo sam tamo sa momcima dve nedelje, ali ne treba žaliti za onim što ne možemo da promenimo, već biti pozitivan i nadati se da ću im se što pre pridružiti na terenu. Ovakve stvari se dešavaju u fudbalu, mi smo u neku ruku spremni na to, a dobro je da nije neka teža povreda. Ove 'male' su OK, neka ostane tako, sve se da izlečiti - rekao je on.

Partizan prvi meč u 2019. godini, u 22. kolu Super lige Srbije, igra protiv Bačke u gostima, a vrlo brzo nakon toga crno-bele očekuje i "večiti" derbi.

- Veoma je bitno da ovo prvo kolo počnemo na pravi način - pobedom. Igraćemo protiv jedne defanzivne ekipe i nadam se da ćemo sve utakmice do derbija pobediti, a onda dati svoj maksimum i pobediti i u derbiju - rekao je Pantić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija