• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

21:16

PUKLA STOTKA U "ČAIRU"! PARTIZAN DEMOLIRAO NOVI PAZAR! Crno-beli preskočili prvu prepreku ka odbrani Kupa

Partizan

PUKLA STOTKA U "ČAIRU"! PARTIZAN DEMOLIRAO NOVI PAZAR! Crno-beli preskočili prvu prepreku ka odbrani Kupa

Podeli vest

Košarkaši Partizana bez većih problema su opravdali ulogu favorita protiv Novog Pazara i slavili u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća 102:72

Bila je ovo utakmica koja je još u najavi, prema rečima trenera Andree Trinkijerija, bila nepoznanica za njegove košarkaše, a oni su na momente pokazivali slabosti ne zbog nedostatka kvaliteta, već zbog prirode meča.

Crno-beli su dobili sve četiri četvrtine, prvu i treću nešto teže, dok su preostale rešili u svoju korist dominantom razlikom.

Do očekivanog slavlja nad Pazarcima ekipu Andree Trinkijerija predvodio je Đorđe Gagić sa 27 poena i samo jednim promašajem iz igre (8/9) za 18 minuta, dok je za isto vreme 15 poena ubacio Marko Pecarski i nagovestio da bi u nastavku turnira mogao da bude iks faktor beogradskog sastava.

Protivnik u polufinalu braniocu trofeja biće ekipa FMP Železnika, koja je prethodno opravdala ulogu favorita i slavila protiv Svetog Đorđa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija