• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.02.2019

22:09

DA LI JE TO ČUO OD OSTOJE? Trinkijeri progovorio na čačanskom akcentu i zasmejao novinare

Partizan

DA LI JE TO ČUO OD OSTOJE? Trinkijeri progovorio na čačanskom akcentu i zasmejao novinare

Podeli vest

Duhovit i prilično raspoložen bio je trener Partizana Andrea Trinkijeri posle ubedljive pobede nad Novim Pazarom i plasmana u polufinale Kupa Radivoja Koraća, a u jednom trenutku je i progovorio na, za njega netipičnom, čačanskom akcentu

Govoreći o tome na čemu još mora da radi ekipa i gde je video nedostatke u izdanju protiv Novog Pazara, Trinkijeri je istakao da treneri (sa dugosilaznim akcentom, karakterističnim za zapadnu Srbiju) nikad nisu zadovoljni.

- Znate kako, treneri, ili kako kažu u Čačku 'treneri' nisu nikad zadovoljni. Ja nisam zadovoljan, ali mislim da su Uroš i Marko imali priliku da igraju. Može biti mnogo bolje, ali moraš početi. To je početak za njih - rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare posle duela protiv Novog Pazara.

PUKLA STOTKA U "ČAIRU"! PARTIZAN DEMOLIRAO NOVI PAZAR! Crno-beli preskočili prvu prepreku ka odbrani Kupa

Prvi meč na putu ka odbrani trofeja u Kupu Trinkijerija je vratio u prošlost kada je uplivao u trenerske vode u Italiji.

Želim prvo da čestitam Novom Pazaru i trenerima na dobroj igri. U Italiji smo pre 15-ak godina imali isti sistem - da prva ekipa prve i druge lige igraju na kupu sa prvoligašima. To je uvek bilo dobro za košarku. Borili su se, imali su dobre momente. Mi smo igrali korektno, mislim da smo završili posao. To je prvi korak, sada se spremamo za drugi korak, ali želim da im čestitam kako su se igrali i borili - naveo je Trinkijeri.

Naredni korak crno-beli će imati protiv FMP-a, a Italijan podvlači da nema mesta frazeologiji kada se kaže da Partizanu neće biti lako protiv ekipe iz Železnika, jer smatra da zaista i neće biti.

Biće izuzetno teška utakmica. Svaki trener kaže istu stvar 'biće teško, ovo-ono, ali stvarno će biti. Dugo su zajedno, znaju kako da te nateraju da igraš lošu košarku. Kup nije za favorite, jedna utakmica eliminacija, moramo biti mnogo bolji u disciplini i egzekuciji, ali nije lako igrati ovakve utakmice sa punom koncentracijom. Bili smo dobri - naveo je Trinkijeri.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija