• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.02.2019

13:21

TOŠIĆ ČEKA DERBI: Da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše!

Partizan

TOŠIĆ ČEKA DERBI: Da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše!

Podeli vest

Najiskusniji fudbaler Partizana Zoran Tošić izjavio je da je trijumf u večitom derbiju prava prilika da se njegov tim približi Crvenoj zvezdi na tabeli Superlige Srbije

Tošić ističe da ga raduje pobeda na gostovanju Bačkoj (3:0) i da donosi dozu samopouzdanja pred duel na "Marakani", ali i meč pre toga sa Proleterom u Humskoj.

- Moramo da nastavimo da ređamo pobede, pogotovo što je derbi blizu i da bismo u što boljem raspoloženju dočekali tu utakmicu. Želimo da se približimo rivalu i nema bolje sanse od derbija. To nam je šansa da se uključimo u trku - rekao je Tošić za klupski sajt.

Nekadašnji srpski reprezentativac priznaje da crno-belima nedostaju pobede u nizu.

- Drago mi je što smo u Bačkoj odigrali utakmicu bas onako kako smo želeli. Fali nam kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas.

On je dodao da je početak prolećnog dela sezone otvoren na pravi način.

- Bitno je bilo da zapocnemo drugi deo sezone pobedom. Otvorili smo je na vreme i olaksali sami sebi da imamo mirniju utakmicu. Bez primljenog gola, tri postignuta, lep početak - poručio je bivši vezista Mančester Junajteda, Kelna i moskovskog CSKA.

Tošić, asistent kod prvog gola Nemanji Nikoliću, naglašava da i dalje nije na svom najboljem nivou.

- Asistirao sam slučajno, ali bitno je da smo postigli pogodak. Posle dužeg vremena sam počeo utakmicu, to mi je najbitnije od svega. Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje. Osećam se dosta dobro, siguran sam da će forma da se podiže iz utakmice u utakmicu. Mogu da pomognem ekipi i bićemo jos bolji - zaključio je Tošić.

Partizan i dalje ima 15 bodova manje od lidera Crvene zvezde, kao i šest manje od niškog Radničkog, ali će se pred plej-of podeliti bodovi.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija