• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.02.2019

07:10

PARTIZANOV GOLGETER PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Rikardo: Daću opet gol Zvezdi!

Partizan

PARTIZANOV GOLGETER PUCA OD SAMOPOUZDANJA! Rikardo: Daću opet gol Zvezdi!

Podeli vest

Posao mi je da dajem golova i verujem da ću protiv Crvene zvezde nastaviti seriju, kaže centarfor Partizana Rikardo Gomeš (27)!

Crno-beli su u subotu pobedili Proleter sa 3:0 uz dva gola fudbalera sa Zelenortskih ostrva i na taj način najavili 159. večiti derbi, koji je na programu 2. marta od 18 časova.

Prvi na listi strelaca

Gomeš je sa 13 pogodaka na deobi prvog mesta na listi strelaca sa Nerminom Haskićem iz niškog Radničkog. Zbog toga Partizanovi navijači od njega najviše očekuju u predstojećem derbiju, a Rikardo je i jesenas bio strelac u remiju sa Zvezdom (1:1).

- Naporno radim i treniram da bih postizao golove, to je moj posao. Nadam se da ću nastaviti seriju i protiv Zvezde. Odlično je i to što je Nemanja Nikolić našao dobru formu, dajemo golove i asistiramo jedan drugome. Ipak, najvažnija je timska pobeda - ističe Rikardo.
Partizan će na "Marakani" narednog vikenda pokušati da nanese Zvezdi prvi poraz u sezoni, ali Rikardo nije želeo da govori o nesavladivom rivalu.

- O Crvenoj zvezdi ne bih da pričam. Radije bih govorio o svom timu. Posle dve pobede imamo mnogo više samopouzdanja. Derbi je velika prilika za Partizan i zbog toga ćemo učiniti sve da odigramo kako treba i pobedimo - zaključuje golgeter crno-belih.

Povrede muče Partizan

STrener Zoran Mirković muku muči sa povredama. Pod velikim znakom pitanja za meč sa Crvenom zvezdom je i iskusni Zoran Tošić

I dok će Rikardo biti zadužen za golove u Partizanu, za odbranu mreže crno-belih mogao bi da bude zadužen tinejdžer Strahinja Pavlović (17). Talentovani štoper je debitovao protiv Proletera i u odsustvu povređenog Svetozara Markovića trebalo bi da zauzme mesto u sredini odbrane i u derbiju.

- Voleo bih da igram protiv Zvezde, ali odluka je na treneru i stručnom štabu. Debijem za Partizan sam ispunio san. Mislim da sam odigrao dobro i verujem da je sve ispalo kako treba. Najbitnije je da je ekipa pobedila i da u pozitivnom raspoloženju počinjemo da se spremamo za derbi - kaže Pavlović.

Komandant Valijente

Mladi defanzivac dodaje i da je imao tremu pred debi, ali da mu je partner u odbrani Mark Valijente velika podrška.
- Bilo je možda male treme, ali nestala čim sam osetio atmosferu i kada je počela utakmica sve je bilo super. Valijente mi stalno priča, komanduje, savetuje me i dosta to znači. Dao mi je maksimalnu podršku tokom prvog dela, baš sam se komotno osećao sa njim dok je bio na terenu - zaključuje Strahinja Pavlović.

U HUMSKOJ VEĆ ČUPAJU KOSU! Partizanov najveći promašaj "nestao" sa mape!

NAPADAČ ZVEZDE NIKAD BLIŽI ODLASKU! Crveno-belima četiri miliona evra!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija