• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.03.2019

21:05

ITALIJAN U SVOM STILU! Trinkijeri: Uvek nam nešto nedostaje, Renfro nije poginuo!

Partizan

ITALIJAN U SVOM STILU! Trinkijeri: Uvek nam nešto nedostaje, Renfro nije poginuo!

Podeli vest

Košarkaši Partizana pali su u finišu večitog derbija (70:68), posle utakmice trener tima iz Humske Andrea Trinkijeri imao je zanimljivo viđenje susreta

- Čestitam Zvezdi. Mi smo loše igrali, imali smo puno igrača u kontra ritmu, ali je ekipa to nekako sakrila. Igrali smo do kraja. A na kraju nam je falila jedna odbrana i napad. Jedini igrač koji nam je malo smetao je bio Odžo. On je igrač koji nam je smetao, nismo našli soluciju, ali ekipa je bila dosta solidna. Falio nam je jedan veliki potez u odbrani i u napadu. Nismo pogodili otvorene šuteve, na kraju smo imali šansu da dobijemo, ali nam uvek nešto fali – rekao je Trinkijeri.

On je otkrio i da li je očekivao više od Zvezde.

- Nisam video Zvezdu na treningu svakog dana. Imaju vrhunsku ekipu, puno kvaliteta. Mi smo neke greške napravili u odbrani kada nije trebalo. Recimo Reglendovih poslednjih pet poena, to nas je razbilo, ali bili smo ekipa. Loše smo igrali, ali smo uvek ostali u meču – glavom i telom, to je jako važno.

Za Italijana nisu problematični promašeni šutevi Pejdža ili Vanje Marinkovića u finišu.

– Jedna akcija? Ne… Pogrešili smo tri puta zaredom u odbrani i jedna od te tri bila je dovoljna da imamo drugačiji rezultat. Setite se koševa – Lazić, Reglend, Reglend

Partizan će u polufinalu igrati protiv Zvezde.

Da, gledaćemo još utakmica.

Trinkijeri je zbog jedne stvari bio zadovoljan.

Kad loše igraš i budeš u utakmici, to nije loše. Prave ekipe su u stanju da loše igraju i da ne ispadnu. Zvezda je počela utakmicu da nas razvali, ali nas nisu razvalili. I onda, kao trener, vidim puno grešaka, ali duša ekipe… Borili su se. Puno važnih igrača bilo je u kontraritmu i tražio sam uvek nešto drugo. Moramo u tome biti bolji.

Italijan nije znao šta je sa Renfrom. I kakvo je stanje povrede.

Nemam pojma. Nije poginuo - zaključio je on.

ZVEZDI DRAMA U "PIONIRU"! Gledaćemo duel večitih u borbi za Evroligu?!

(FOTO) POBESNELI SU! Jedan potez kapitena Zvezde naljutio je "grobare"!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija