• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.03.2019

09:47

MIRKOVIĆ PROGOVORIO NAKON INCIDENTA! Zar je trebalo da gledam kako razvlače moje igrače?!

Partizan

MIRKOVIĆ PROGOVORIO NAKON INCIDENTA! Zar je trebalo da gledam kako razvlače moje igrače?!

Podeli vest

Još jedan večiti derbi, 159. po redu, nije mogao da prođe bez incidenata na terenu. Pred sam kraj meča nastala je velika gužva, a jedan od aktera bio je trener Partizana Zoran Mirković kome je pripisano da je udario Milana Kosanovića, pomoćnika Vladana Milojevića

U kratkom razgovoru za "Sportski žurnal", Mirković je pokušao da se opravda.

- Zašto sam se našao tu?! Zar je trebalo da sa klupe da gledam kako desetorica sa terena i još više njih sa Zvezdine klupe razvlače dvojicu mojih igrača - Nikolića i Uroševića? Naravno da sam utrčao, ali ne da bih bilo koga udario, nego da bih zaustavio incidente. Simptomatično je da sam ja označen kao neko ko je nekoga udario. Nije isto razdvajanje i udaranje. Odgurnuo sam u želji da razdvojim. I mene su gurali u toj gužvi, možda me je neko i udario. Ja nisam uleteo da bih se tukao. A šta bi se desilo sa tom dvojicom mojih igrača da nisam pritrčao? Otišao sam tamo da bih sprečio gužvu, tuču, na kraju krajeva da bi se taj derbi priveo kraju - rekao je Mirković.

Foto: printscreen

Sporni detalj

Na kraju je ipak svima pružio ruku, pa i Kosanoviću.

- Naravno da sam pružio ruku... Odigrao sam 18 derbija. Još dva vodio kao trener. Nijednom nisam izašao sa terena a da se nisam pozdravio sa svim akterima. Svakog mogu da pogledam u oči. Bio sam ljut, imao sam razloge za to, ali sam vruće glave, na konferenciji za medije, rekao da se izvinjavam svima. Ostao sam na žalost usamljen - kaže trener Partizana.

Šef stručnog štaba crno-belih rekao je kako se stekao utisak da Zvezda očekuje laganu pobedu. Međutim, nije bilo tako.

- Možda je neko očekivao da ćemo da izađemo na teren da bismo čestitali protivniku na pobedi. Nije problem, čestitaćemo kad nas pobedi. Neko reče kako su se oni bavili fudbalom u pripremi utakmice?! Izvinite gospodo, pa i ja sam se bavio fudbalom u pripremi utakmice -zaljučio je Mirković.

TREĆE POLUVREME POSLE DERBIJA! Marin i Pantić oči u oči - OZBILJNA RASPRAVKA!

NEMA MIRA POSLE DERBIJA! Partizan izneo dokaze: Nikolićev gol je REGULARAN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nije 2 vec polovina

pre 5 godina

На слици нису 2 играча партизана , већ ,,пола" играча, пардон пла тима плус стручно руководство. Тако да кад већ лажеш онда лажи демократски као пријатељи са запада. Успут, ниси ти бранио своје играче, већ си се тукао. Ти си као неки педагог, дајеш пример.

Nikola

pre 5 godina

Propustio je priliku da nekog opet uhvati za onu stvar. Voli covek visuljak u ruci pa to ti je.

goran

pre 5 godina

ti si druže morao da sprečiš tuču igrača a ne da učestvuješ u njoj. Ovo je tvoja sramota i to sa klubom nema veze. Celu utakmicu, takoreći od početka, vršio si pritisak na sudije tako da onaj siromah linijski sudija nije ni mogao da sudi nago da bezi od tebe.

deda

pre 5 godina

Vojnik o skracenju, a neko o postenju. Imate sutra sansu da na silu pobedite Radnicki.Taman posla da pole derbija zaostajete za pomenutim timom 12 bodova.

gagi

pre 5 godina

Mirkoviću,pogledaj sam početak utakmice i tvoje reakcije koje se vidi na televizoru.Ti si unosio nerovozu među igrače,u čemu gotovo nije zaostajao ni Milojević,trener Crvene Zvezde.Pa od koga igrači da nauče kako da se ponašaju na terenu,ko da ih vaspitava,i da ih nauči da igraju fudbal,a ne da se tuku i pljuju jedni druge po terenu?.Vi ih svakako sa takvim ponašanjem nećete naučiti.Pregledajte snimak utakmice obojica i samo gledajte sebe.Ako iole budete realni sve će vam biti jasno zašto se igrači ponašaju nepristojno.Kuda sa vama da idu? u Evropu?.Ma dajte molim vas.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

znamo kakav je igrac bio trener,"malog kluba iz humske",e bas tako i igraju i njegovi "igraci",bezobrazno i prljavo ,to im je preneo njihov nazovi "trener"

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija