• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2019

08:20

(FOTO) BURA! Iz Radničkog zovu Stojkovića da izvlači kuglice za Kup, Pantiću nacrtali suze!

Partizan

(FOTO) BURA! Iz Radničkog zovu Stojkovića da izvlači kuglice za Kup, Pantiću nacrtali suze!

Podeli vest

Odnosi Radničkog iz Niša i Partizana su sve gori... Ni dva dana nakon meča u Humskoj nema mira niti su se strasti smirile

Nišlije je dodatno iznervirala izjava Vladimira Stojkovića da će ova dva tima igrati finale Kupa, a da će Partizan pre toga izbaciti Zvezdu.

- Opet te teorija zavere. Ako je stvarno tako, pa zašto to ne prijave nadležnim organima UEFA, FSS... Dakle, već se zna da Partizan pobeđuje Napredak u četvftinalu Kupa? Zna se da će Partizan igrati u polufinalu protiv Crvene zvezde? Da će Radnički biti u finalu? Ne razumem. Dokle, više ta negativna atmosfera - rekao je prvi čovek kluba Ivica Tončev za "Kurir".

Foto: Starsportphoto©

Ivica Tončev

On je otišao i korak dalje.

- Pozivam nadležne organe koji organizuju žreb da ga pozovu da lično Stojković izvuče parove.

To nije sve, na udaru Nišlija je ponovo Željko Pantić, prvi čovek TV Partizan. Fudbaler Radovan Pankov docrtao mu je suze, uz podrugljivu poruku:

Foto: printscereen

Strasti se ne smiruju, šta će tek biti pri narednom susretu ova dva rivala...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiDe2018

pre 5 godina

Partizanova novinarska kuhinja sada na celu sa tim nesrecnim i jadnim Panticem na celu se ne zaustavlja. Neznam kada ce svi oni da shvate da ove godine nemaju tim, igru, organizaciju,... Njima nije jasno da sa ovakvim odnosom prema igri i protivnicima (bez respekta, dostojanstva ) i trece mesto visi. Puno srece Partizanu, ali bez Pantica i ostalih huskaca. Da se na stadion vrate VERNI navijaci, pravi zaljubljenici fudbala i da pozdrave i svoje ali i igrace protivnika.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija