• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2019

12:22

OTKRIVENO ZAŠTO JE LAZETIĆ ZAMENIO NIKOLIĆA! Fudbaler odbrusio treneru, divljao, razbio staklo!

Partizan

OTKRIVENO ZAŠTO JE LAZETIĆ ZAMENIO NIKOLIĆA! Fudbaler odbrusio treneru, divljao, razbio staklo!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u sredu savladali su ekipu Napretka iz Kruševca rezultatom 4:0 u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, ali meč je obeležio i skandal koji je nastao kod prvog gola gostujuće ekipe, kada je Nemanja Nikolić zamenjen nakon što je asistirao Goranu Zakariću

"Žurnal" otkriva i šta se tačno dogodilo na terenu i zbog čega je Lazetić doneo radikalnu odluku. 
Na sugestiju Lazetića da se "bolje kreće i nudi saigračima" Nikolić je odgovorio da može da ga zameni ako mu smeta. Nakon takvog obraćanja Žarko Lazetić nije imao dilemu. Nikolić je poslat na hlađenje iako je kod vodećeg gola Gorana Zakarića zabeležio asistenciju.

Isti izvor piše da je na putu ka svlačionici Nikolić razbio staklo na vratima revoltiran odlukom trenera , što potvrđuje i Lazetićeva izjava u kojoj se izvinio zbog ispada.

POZDRAVIO BATU! Lazetić govorio o bivšem treneru, ali i sukobu sa Nikolićem

FRKA U KRUŠEVCU! Lazetić trenira strogoću - izbacio Nikolića

- Izvinjavam se u njegovo ime zbog toga što je posle svega razbio vrata na izlazu iz tunela - rekao je Lazetić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija