• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2019

10:24

TUGA, PARTIZAN NEMA PARA ZA ODLAZAK U SPLIT! Išli smo autobusima poput onog iz filma KO TO TAMO PEVA, spavamo u NAJBEDNIJIM HOTELIMA...

Partizan

TUGA, PARTIZAN NEMA PARA ZA ODLAZAK U SPLIT! Išli smo autobusima poput onog iz filma KO TO TAMO PEVA, spavamo u NAJBEDNIJIM HOTELIMA...

Podeli vest

Vaterpolo klub Partizan nema novca za odlazak u Split, na gostovanje Jadranu, ne može da plati autobus i prenoćište za igrače

- Nemamo nikakve prihode! Nemamo nijednog sponozora! Pravo da vam kažem, nemam više ni koga da zovem. Na sve načine i preko mnogih prijatelja dovijala sam se kako bih obezbedila novac za prevoz i smeštaj - kazala je za Kurir direktor Partizana Tatjana Rakas.

Crno-bele čeka gostovanje Jadranu u Splitu u Regionalnoj ligi, ali novca za put klub nema. 

- Novac za odlazak u Split nemamo! Na gostovanja smo išli autobusima poput onog iz kultnog filma "Ko to tamo peva". Spavamo u najjeftinijim i najbednijim mogućim hotelima, koji su u stanju raspada, samo da bismo došli do bazena i odigrali utakmicu.

NIKAD TEŽI DANI! VK Partizan ostaje bez trofeja, zbog duga odneli i frižider!

Direktorka kluba kaže da je klub na ivici gašenja. 

- Znate šta, da se ovde radi o nekoj bahatosti, da se ja nešto rasipam parama ili kradem, pa da razumem da se ovaj klub stavi na marginu, ali ovako... Pa, nama tri dana deca ne treniraju jer nemamo mazuta. Temperatura vode je 23 stepena. Imamo 350 dece koja vole vaterpolo, koja žele da budu novi Filipovići, Mandića, Jakšići, ali bez elementarnih uslova... Šta da vam dalje pričam, klub je na ivici gašenja, ovakva situacija je neizdrživa - završava Rakasova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mica1111

pre 5 godina

Baš mi je žao ovako nešto čut. Kad sportaši nemaju novac ni za autobus,ni hotel. Ja živim u mjestu gdje je osnovnoškolskoj djeci sve plaćeno i autobus i hotel i to za sve sportove. Možda napraviti kakvu suradnju pa da su bar hoteli besplatni. A možda bi i turistička zajednica HR mogla donirat da se na taj način i ispriča srpskim varerpolistima. Treba predložit i mislim da bi to prošlo! U svakom slučaju želim vam puno uspjeha!

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija