• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2019

17:33

(FOTO) SEVALE PESNICE U HUMSKOJ! Kljajić se POTUKAO sa bivšim igračem Zvezde!

Partizan

(FOTO) SEVALE PESNICE U HUMSKOJ! Kljajić se POTUKAO sa bivšim igračem Zvezde!

Podeli vest

Duel u Humskoj završen je pobedom Spartaka 3:1 protiv Parizana, ali je imao i treće poluvreme

Velika nervoza kulminirala je na kraju utakmice  u blizini tunela koji vodi u svlačionicu stadiona Partizana.

U klinču su se našli rezervni golman Partizana Filip Kljajić i levi bek Spartaka, nekadašnji član Crvene zvezde, Stefan Milošević.

Foto: Starsportphoto

Ubrzo se umešao jedan od najiskusnijih prvotimaca crno-belih Milan Smiljanić. Delovalo je da situacija može da izmakne kontroli, jer su prišli i ostali igrači oba tima.

(FOTO) SPARTAK NOKAUTIRAO PARTIZAN U HUMSKOJ! Raspad sistema, treći u nizu poraz crno-belih!

Foto: Starsportphoto

Milan Lola Smiljanić

Ali, zaraćene strane i usijane glave uspeo je da razdvoji sportski direktor Spartaka Ljubiša Dunđerski.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kiDe2018

pre 5 godina

To je samo zato sto odgovarajuce institucije nisu reagovale nakon derbija, i kaznile Nikolica nakon brutalnog udaranja igraca zvezde i jos par igraca Partizana. Sada i ovo. Mislim da ako sada ne reaguju, da ce jos neko stradati i da ce se nasilje sa tribina preneti i na teren (vec se prenosi).

Milovan

pre 5 godina

Partizanovim igračima je sve dozvoljeno. mogu slobodno tući koga stignu jer znaju da ih niko ne sme sankcionisati za to što rade. Oprošteno im je zversko udaranje laktom Stojkovića od strane Nikolića. Budite sigurni da ni sada niko neće reagovati jer njih svi mrze daju im kartone i to je glavni razlog za ovakve katastrofalne rezultate. Da bi demantovali Željka Pantića da nisu toliko zli propuštaju da sankcionišu brutalno prebijanje protivnika.

tadija64ZEMUN

pre 5 godina

E TAKO SE TO RADI,KRATKO ALI JE..TACNO,

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija