• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

16.03.2019

20:09

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! Legendarni kapiten Saša Ilić ODBIO DIREKTORSKU FUNKCIJU!

Partizan

TEŽAK UDARAC ZA PARTIZAN! Legendarni kapiten Saša Ilić ODBIO DIREKTORSKU FUNKCIJU!

Podeli vest

Partizan nema trenera, ni sportskog direktora, danima se spekuliše da bi to mogao da bude Saša Ilić, ali kako trenutno stvari stoje on neće u fotelju

Kako piše Mocartsport, kapiten crno-belih, koji odavno nije u kombinaciji za tim, isključio je samog sebe iz priča da bi mogao da uđe u upravu kluba. Koliko god ga nagovarali, Ilić u ovakvim okolnostima ne vidi sebe kao klupskog funkcionera.

Saša Ilić broji poslednje dane svoje igračke karijere. U maju će legendarni kapiten Partizana okačiti kopačke o klin. 

(VIDEO) TUČA NE MOŽE BEZ PRGAVOG SMILJANIĆA! Pogledajte snimak obračuna u Humskoj!

PARTIZAN PRONAŠAO TRENERA? Evo ko će voditi tim do kraja sezone, tu je i jedan USLOV!

"GROBARI" PROZIVALI UPRAVU! Navijači Partizana imaju poruku za Batu Mirkovića!

Rukovodstvo Partizana nema "plan B" kada je direktor u pitanju. Što se trenera tiče, videćemo da li će Žarko Lazetić ostati do kraja sezone, ili će nakon reprezentativne pauze, kako što su čelnici kluba posle odlaska Mikrovića najavili, na trenersku klupu sesti neko drugi.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Ilic je pokazao veliku ljudskost neprihvatajuci mesto sportskog direktora.Zna Sale da se tu nebi snasao pa je logicno da je odbio.To je jos jedan dokaz da voli Partizan i nece da mu odmaze kad ne moze da pomogne.Imajte na umu da potice iz veoma postene sredine! Pozdrav za njega od Velikoplanjanina.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija