• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2019

21:56

(FOTO) MILOŠEVIĆ PONOVO U CRNO-BELOJ OPREMI! Prvi radni dan novog trenera Partizana

Partizan

(FOTO) MILOŠEVIĆ PONOVO U CRNO-BELOJ OPREMI! Prvi radni dan novog trenera Partizana

Podeli vest

Novi trener Partizana Savo Milošević u četvrtak popodne imao je priliku da se upozna sa aktuelnim igračkim sastavom crno-belih i odradi trening u Sportskom centru "Teleoptik"

Milošević je posle predstavljanja u društvu predsednika Milorada Vučelića otišao u popularni Zemunelo, obukao opremu i upoznao se sa igračima.

RADNIČKI JE IZAZOV, ALI MI SMO PARTIZAN! Milošević optimista pred sudar sa Nišlijama!

Ubrzo je ispozirao pred fotoreporterima sa članovima stručnog štaba, a zatim i prisustvovao prvom treningu u ulozi trenera u karijeri.

MILOŠEVIĆ PREDSTAVLJEN U HUMSKOJ: Nemam čarobni štapić! Želim da pobeđujem, NE PUŠTAM NI SINA od osam godina na fudbalu!

Podsetimo, Milošević je kao igrač napustio Humsku 1995. kada je prešao u Aston Vilu, a u četvrtak se vratio u klub posle skoro četvrt veka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija