• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2019

16:27

DA LI JE SAVO USPEO DA RASTERETI EKIPU? Milošević je ovim rečima ubedio igrače da ne klonu duhom

Partizan

DA LI JE SAVO USPEO DA RASTERETI EKIPU? Milošević je ovim rečima ubedio igrače da ne klonu duhom

Podeli vest

Posle tim bildinga u etno-selu Stanišići nadomak Bjeljine fudbaleri Partizana očekuju duel protiv Čukaričkog, na početku plej-ofa Superlige Srbije

Vidno uzdrmanu ekipu posle dva od tri izgubljene utakmice pod kormilom Miloševića, bivši golgeter pokušao je da razmrda rečima da se sada nalaze na početku i da do kraja prvenstva imaju za šta da se bore.

Imali smo gostovanje u Bijeljini na kojem smo se malo psihološki rasteretili. Pričao sam sa ekipom da smo mi na novom početku i da moramo sve što je bilo da ostavimo iza nas, da se fokusiramo na plej-of, koji je mini liga po sebi. Imamo do kraja sezone sedam utakmica u prvenstvu i nadam se da će biti i tri u Kupu, tako da imamo zašta da se borimo - poručio je Milošević pred start plej-ofa.

PARTIZANU NI MURINJO NE BI POMOGAO! Kokeza brutalan: Ima igrača koji ni sami ne znaju kako su tamo dospeli!

Milošević je naveo da je poražavajuća činjenica što crno-beli neće biti u poziciji da se bore za titulu do kraja prvenstva, ali da nema nazad navodeći da je jako teško da se dva puta pobedi Čukarički u kratkom vremenskom razmaku.

Jako je komplikovano pobediti neku ekipu dva puta. Nama su potrebna tri boda i jako je bitno da pobedimo. Prednost domaćeg terena je bitna za svaku ekipu, pa moramo i mi da pokažemo Čukaričkom i svima ostalima da su došli na naš teren - rekao je Milošević.

"ZA PROPAST PARTIZANA KRIVI SU SVI OSIM NAS!" Čelnici kluba iz Humske ne žele da preuzmu odgovornost!

On je naveo i da će igranje bez publike za crno-bele predstavljati otežavajuću oklonost.

Ambijent bez publike nikom ne prija. Naš zadatak je da vratimo gledaoce na stadion, jer je bez njih sve ovo besmisleno, ali se oni neće vratiti dok to ne zaslužimo - naveo je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija