• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.04.2019

17:43

IZ RASTEREĆENOSTI ĆEMO TRAŽITI ŠANSU! Tošić pred derbi poručio šta Partizanu jedino preostaje!

Partizan

IZ RASTEREĆENOSTI ĆEMO TRAŽITI ŠANSU! Tošić pred derbi poručio šta Partizanu jedino preostaje!

Podeli vest

Iskusni fudbaler Partizana Zoran Tošić veruje da crno-beli mogu u rasterećenosti zbog velikog zaostatka za Crvenom zvezdom da traže šansu u večitom derbiju, ali da motiva neće nedostajati

Dugogodišnji internacionalac i nekadašnji reprezentativac Srbije istakao je da crno-beli imaju obavezu da uprkos izgubljenoj tituli pokažu da imaju kvalitet.

Derbi je uvek poseban, bez obzira na tabelu, situaciju ili stanje u ekipi. Samim tim što smo izgubili šansu za titulu, ostaje nam da pokažemo u toj najvažnijoj utakmici da imamo kvalitet i da sa nekim dobrim rezultatom i bodovima ostanemo u trci za Evropu - rekao je Tošić.

On je naveo da je prirodno da ekipa moralno padne kada ima ogroman zaostatak na tabeli, ali da crno-belima neće nedostajati motiva protiv Zvezde.

Kada se izgube šanse za titulu, ekipa malo i padne, nema tog motiva koji bi imala ekipa koja se bori za titulu. Ne mislim da će stanje u ekipi, bez obzira ko izađe na teren, kao ni bodovna razlika rivala, uticati na nas na  ovom meču - rekao je Tošić i naveo da crno-beli iz rasterećenosti mogu da iznenade velikog rivala.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija