• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.04.2019

16:15

VIŠE NEMA NAZAD! Milošević pred prvi od četiri finala poručio šta je najbitnije za Partizan!

Partizan

VIŠE NEMA NAZAD! Milošević pred prvi od četiri finala poručio šta je najbitnije za Partizan!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević rekao je da su njegovi fudbaleri svesni situacije i da "nema nazad" već da treba da se pobede četiri preostale utakmice u prvenstvu, prvo sutra Mladost iz Lučana

Milošević je naveo da u taboru crno-belih više nema prostora za bilo kakve računice, već da jedino sa svim pobedama mogu da računaju na plasman u Evropu.

- Više nema nazad, nema kalkulacija, situacija je veoma jasna. Neophodne su nam četiri pobede. Znamo da sa narednim rivalima možemo da izađemo na kraj. Igrači su svesni situacije u kojoj se nalazimo. Najbitnije je da zavisimo sami od sebe. Primarni cilj je da posle svake utakmice zavisimo sami od sebe do kraja prvenstva - rekao je Milošević na konferenciji za novinare.

(VIDEO) NEMOGUĆA MISIJA PRED PARTIZANOM! Ovusu na meti, ali Čuka traži MILION EVRA


Partizan će dočekati Mladost u četvrtom kolu plej-ofa Super lige Srbije, u bitnoj utakmici u borbi za plasman na mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa naredne sezone.

Crno-beli su četiri utakmice pre kraja peti na tabeli srpskog prvenstva sa 30 bodova, dva manje od trećeplasirane Mladosti.

Milošević neće moći da računa na suspendovane Strahinju Pavlovića, Slobodana Uroševića i Aleksandra Šćekića, dok će svi ostali konkurisati za sastav.

HVATA ME JEZA OD SAŠINE PENZIJE! Stojković za Informer o kraju karijere legendarnog kapitena!

Pohvalno je govorio o ekipi Mladosti iz Lučana.

- Zaista iskusna ekipa, kvalitetna. Poznajem većinu igrača. Ekipa koja je vredna pažnje i svakog poštovanja. Biće nam teško jer je to direktni konkurent za odlazak u Evropu. Oni su jedna od najozbiljnih timova u ligi. Čeka nas zaista teška utakmica - rekao je Milošević.

Partizan je u prošlom kolu poražen u "večitom" derbiju od Crvene zvezde.

- Zadovoljan sam reakcijom ekipe posle utakmice sa Zvezdom, koja jeste bila bolna. Poraz od Zvezde ne sme da bude povod za dodatno opuštanje. Imamo mnogo ozbiljnih stvari koje moramo da završimo do kraja prvenstva. Igrači to shvataju i to je najbitnije -  kazao je trener crno-belih.

PROBLEMI ZA PARTIZAN! Milošević u borbi za Evropu ne može da računa na trojicu prvotimaca!

Naveo je da Partizan "nema kuda" posle poraza u poslednja dva kola i ocenio da su to bile utakmice koje su mogle da donesu samo bonus da tim ne dođe u situaciju u kojoj jeste.

Milošević je izjavio da on i igrači "nisu u situaciji da zovu publiku na stadion".

- Stvari će se rešavati mnogo sporije po tom pitanju nego što bih voleo. To je proces, kao što je proces poboljšanje stanja ekipe. Morate kontinuirano da igrate bolje i ostvarujete bolje rezultate da biste ubedili ljude da dodju na stadion. Samo tako može - naveo je trener Partizana.

Upitan je ponovo za suđenje odgovorio je da to nikada neće komentarisati.

- Plan je da budem trener 15-20 godina i da nigde nikad ne komentarišem suđenje. To je moj stav kao trenera. Imao sam pravu meru kao igrač i to mi je donelo dosta toga dobrog. Bio je luksuz propustiti tri-četiri utakmice zbog kartona. Ne vidim da to menjam sad u trenerskoj karijeri. Nije to trenutni stav, takav će biti zauvek - rekao je Savo Milošević.

Novinare je zanimao i Miloševićev komentar na sukob u medijima predsednika Partizana Milorada Vučelića i nekadašnjeg Tomislava Karadžića.

- Ne bih komentarisao ni da sam van priče. Iznutra sad možda i mogu, pošto ih obojicu dobro poznajem. Voleo bih da sednu, popiju kafu i ispričaju se. Obojica su razumni ljudi i siguran sam da bi tako došli do nekih stvari bolje, nego putem medija. Nema to veze sa ovim igračima koji su u Partizanu i to ne može da utiče na ekipu - rekao je Milošeivć.

Utakmica izmedju Partizana i Mladosti će početi u sredu u 18.00 na stadionu u Humskoj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija