• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

14:32

OZBILJAN UDARAC ZA PARTIZAN! Tošić povređen, crno-beli strepe!

Partizan

OZBILJAN UDARAC ZA PARTIZAN! Tošić povređen, crno-beli strepe!

Podeli vest

Zoran Tošić je protiv Napretka (2:1) ušao u igru u drugom delu utakmice, ali je već nakon 20 minuta opet morao na klupu zbog povrede

Crno-bele čeka paklen finiš, utakmice u plej-ofu Superlige, ali i polufinale Kupa Srbije sa Radničkim, a po svemu sudeći Savo Milošević neće moći da računa na Tošić koji je povredio mišić.

Iskusni fudbaler će biti podvrgnut snimanju magnetnom rezonancom, posle čega će biti jasnije da li se radi o lakšoj ili težoj povredi, prenosi Telegraf.

- Radi se, u svakom slučaju, o novoj povredi, Tošić je osetio bol u listu i zato je odmah zamanjen. Nadamo se da nije ništa strašno, ali je svakako nešto novo, jer nije imao problema sa povredom nalik toj do sada. Videćemo posle snimanja o čemu se tačno radi i imati preciznije informacije - rekao je trener Savo Milošević.

(VIDEO) PAO MI JE KAMEN SA SRCA! Evo šta Šćekić kaže o spornom golu!

FRKA PRED UTAKMICE "VEČITIH"! "Grobari" nasrnuli na "delije", pa bežali od policije!

U Humskoj se nadaju da nije ozbiljno i da će Tošić biti spreman do naredne srede i revanša u Kupu Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija