• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2019

17:56 >> 17:51

(VIDEO) PENALIJADA U NOVOM SADU! Majstorija Rikarda i glupost Rockova za overu Evrope!

Partizan

(VIDEO) PENALIJADA U NOVOM SADU! Majstorija Rikarda i glupost Rockova za overu Evrope!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Vojvodine u derbiju šestog kola plej-ofa Superlige Srbije sa 2:1. Utakmica koja je obilovala penalima (čak tri) ozvaničila je plasman crno-belih u kvalifikacije za Ligu Evrope

 

Ekipa Save Miloševića uspela je da savlada novosadsku Vojvodinu posle odličnog meča na stadionu "Karađorđe" ovog popodneva i tako dođe do željenog cilja - overe mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

(FOTO) LAŽNE BOMBE, PARTIZAN NIKAD GORI! Novi napad "grobara" na čelnike kluba!

Bio je Partizan mnogo bolji rival, ali nikako nije uspeo da naplati dominaciju i reši pitanje pobednika pre same završnice. Odmah je Rikardo Gomeš nagovestio rezultat utakmice kada je već u šestom minutu uspeo da na sjajan način donese prednost gostima. 

Nakon asistencije Đorđa Ivanovića petom je poslao loptu u gol Rockova i tako obradovao "partizanovce". Međutim, kratko je trajala njihova radost jer je glupost napravio Strahinja Pavlović i srušio protivnika u svom kaznenom prostoru. Poklon je znao da iskoristi Milan Đurić pa je posle devet minuta bilo 1:1.

(VIDEO) RIKARDO, MAJSTORE! Napadač Partizana na SPEKTAKULARAN način doveo crno-bele u vođstvo protiv Vojvodine!

Prvi penal na meču dosuđen je u 19. minutu, kada je baš Pavlović bio srušen, ali Goran Zakarić nije prevario Rockova koji je sjajno odbranio šut bosanskom reprezentativcu.

Nastavak igre protekao je u znaku crno-belih koji su na drugi pogodak čekali sve do 84. minutu, a pobedu su "dobili" upravo od golmana novosadskog tima koji je do tog momenta bio perfektan. Istrčao je Rockov na loptu, a umesto nje pokupio Gomeša. Sudija Marković pokazao je na belu tačku, a pobedu Partizanu doneo Ivanović.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

VOJVODINA - PARTIZAN 1:2

Đurić u 9. minutu (penal) za Vojvodinu - Rikardo u 6. minutu, Ivanović u 84. minutu za Partizan

Stadion: Karađorđe, Sudija: Momčilo Marković

VOJVODINA: Rockov – Lazarević, Veselinović, Saničanin, Devetak – Đurić, Mitošević – Zukić, Milojević (od 64. Topić), Stojković (od 68. Savić) – Matić.

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Pavlović, Šehović – Šćekić, Smiljanić – Zakarić (od 64. Ilić), Nikolić (od 46. Pantić), Ivanović – Rikardo.

Tok meča:

KRAJ MEČA!

84. minut - Precizan Ivanović! Partizan vodi!

83. minut - PENAL ZA PARTIZAN, DRUGI NA MEČU! Šansu će imati Ivanović! Nespretno je reagovao Rockov i od heroja postao tragičar. Srušio je Gomeša i sada će crno-beli imati priliku za pobedu.

74. minut - Najbolji šansa za Partizan! Gomeš je probao, ali lopta ide malo pored stavive.

69. minut - Partizan mnogo bolji, opet Ivanović u prilici, ali ponovo golman Vojvodine na mestu.

55. minut - Pokušaj Ivanovića, ali ponovo Rockov spreman.

50. minut - Prva prilika u nastavku za koga drugog nego za Rikarda. Jedva je Rockov zaustavio udarac, možda u ovoj situaciji i malo sebičnog napadača.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME! Odlična utakmica u Novom Sadu, majstorija Rikarda i dva penala za 1:1 posle prvih 45 minuta igre.

44. minut - Jako loša utakmica za mladog Pavlovića. Umalo da njegova greška košta crno-bele novog pogotka. Ipak, stiže Stojković da ispravi grešku u poslednjem momentu.

35. minut - Ponovo preti Rikardo, ali je njegov šut izblokiran.

26. minut - Odlična prilika za Zakarića da se iskupi, ali njegov volej ide daleko od gola.

20. minut - BRANI ROCKOV! Promašio je Zakarić priliku da dovede crno-bele u novo vođstvo!

19. minut -PENAL SADA ZA PARTIZAN! Ovoga puta Pavlović je bio srušen!

12. minut - Pokušao je Rikardo da izvede popularnog "škorpiona", ali ga je blokirao njegov saigrač.

9. minut - GOOOOOOL! Đurić pogađa sa bele tačke!

8. minut - PENAL ZA VOJVODINU! Strahinja Pavlović ruši protivnika!

6. minut - GOOOOOOOL! Kakva majstorija Rikarda Gomeša! Petom je napadač crno-belih matirao Rockova!

3. minut - Navijači Partizana sada već po navici započeli su utakmicu sa povicima "Uprava napolje".

1. minut - Utakmica je upravo počela!

15.50 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici šestog kola plej-ofa Superlige Srbije između Vojvodine i Partizana. Uz naš portal pratite uživo dešavanja iz Novog Sada gde se igra derbi ove runde takmičenja.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
luka

pre 4 godine

Nijedne reci u Vasem komentaru, o sumnjivim odlukama sudije meca.Ovo je pravi Partizan, sve je namesteno.Tako radi godinama.Zato nema publike,a i vi novinari ste pristrasni.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija