• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2019

23:37

VULETIĆ PODNEO OSTAVKU! Potpredsednik Partizana se povukao posle priznavanja titule Zvezdi!

Partizan

VULETIĆ PODNEO OSTAVKU! Potpredsednik Partizana se povukao posle priznavanja titule Zvezdi!

Podeli vest

Potpedsednik FK Partizan Vladimir Vuletić odlučio je da podnese ostavku na mesto člana Pravne komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je u petak donela odluku da se Crvenoj zvezdi dodeli titula iz 1946. godine

Vuletić je bio jedini od petorice članova Komisije koji su glasali protiv ove odluke, a dan nakon zasedanja Skupštine koja bi to trebalo i da potvrdi, profesor Rimskog prava je odlučio da se povuče iz ovog tela.

OVO JE PORAZ PRAVA! Vuletić najavio oštre korake Partizana zbog priznavanja titule Zvezdi!

NE SMIRUJE SE BURA! VULETIĆ BESAN: Čuveni doktor Terzić prišio zvezdicu pre zvanične odluke!

Poštovani gospodine Šuput, molim Vas da izvolite prihvatiti moju ostavku na mesto člana Komisije za pravna pitanja. Molim Vas ujedno da primite izraze mog poštovanja - stoji u dopisu Vuletića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 4 godine

KAD JE TAKO VISOKOMORALAN ŠTA JOŠ UVEK TRAŽI U PARTIZANU? OSTAVKA!!!

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija